Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

OTTELUENNAKKO SB NAANTALI vs. PYÖVELIT
To 25.09.2014 klo 15:30

Klassikoksi tätä peliä ei voi kutsua, koska joukkueet ovat kohdanneet toisensa vain satunnaisesti jos koskaan. Sen verran Pyöveleistä kuitenkin tiedetään, että se on joukkueena Turun alueen ehdotonta parhaimmistoa niin paperilla kuin kentälläkin. Joukkueessa vilisee mm. ex-TPS-staroja kuten Paju, aina ärsyttävä Lastunen ja joku Penttinenkin siellä vielä höntsäilee, vaikka kiinnostus on jo hieman siirtynyt golfin puolelle. Swingi on kuuleman mukaan kuitenkin vielä kunnossa. Teboilin nurkkapöydässä tulosvetoa pelannut, ammoin takatukastaan kuuluisa Tarmo Kuitunen, ei kuitenkaan kuulostanut hermostuneelta: ”Ihan nevahööd-porukka, Aston Villa voittais”.

Kotijoukkue lähtee peliin kuitenkin kuvia turhaan kumartelematta ja tarkoituksena on vielä ajaa kakkosdivarin ehkä raskaimman valmentajakaksikon pelikuvioita pelaajien pälvikaljun alle. Joukkue on vaihtunut aika tavalla viime kaudesta ja tehtävää on vielä ennen kuin joukkuepeli lopullisesti löytää urilleen. Tätä tarkoitusta varten Pyövelien liikkuva ja nopea pelitapa on toivottavasti se kiirastuli, joka karkaisee joukkueen pelaamisesta turhat karstat pois. Naantalin joukkueesta seuraamisen arvoisia pelaajia on varmasti ainakin edelliskauden maalipiiska Pasi Varjonen, kokenut mopokuski ja maalivahti Harri Soini sekä alun perin raisiolainen kyläluuta Teemu Tuomi. Myös SB Naantalin nuorimmille ja nälkäisimmille pelaajille tämä peli on mitä mahtavin kasvun paikka. Heihin kuuluvat mm. Miikka von Weissenberg, Niklas Nygren, Olli Kokkola, Joonas Yli-Tolppa, Pekka Leppänen ja Ville Laaksonen.

Tulkaa siis kaikki katsomaan, miten ennakkoluuloton SB Naantali ottaa mittaa lohkon ennakkosuosikista!

Otteluisäntänä pelissä on Liikennekoulu P. Mikola, jonka luotettavasta ajo-opetuksesta naantalilaiset ovat saaneet nauttia jo vuosia. Liikennekoulu P. Mikola Oy on luotettava, monipuolinen ja nykyaikainen kumppani, kun olet aikeissa lähteä tutustumaan liikenteen viidakkoon.


Kokemuksen ääni

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

ForSport

Fat Pipe

Turun Osuuskauppa

Neo

Neste Oil

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy