Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

VALMENNUKSEEN VAHVISTUKSIA - RAHIKKALA JA SOINI
Pe 30.05.2014 klo 20:00

SB Naantali on vahvistanut valmennusrintamaansa nimeämällä Edustukseen toisen valmentajan ja seuraan maalivahtivalmennuksen vetäjän. Nimet ovat Veli-Pekka Rahikkala ja Harri Soini.


Hikeä on luvassa myös Edustuksen kaverien selkään tänä kesänä, jos tähän Leganda-ottelun kuvaan Veli-Pekka "Vellu" Rahikkalasta on uskominen.

Veli-Pekka Rahikkala liittyy Edustuksen valmennustiimiin Juuso Kiviluodon aisapariksi tulevalle kaudelle. Hänellä on pitkähkö naantalilainen pelaajaura takanaan sekä Nassesta että SB Naantalin alkuvuosilta. Valmennuskokemusta hän hankki jo SB Naantalin kausiltaan toimiessaan silloisessa valmennustiimissä. Siviilikiireet veivät hänet pois lajin aktiivitoiminnasta, mutta nyt on aika palata takaisin kaukalon reunalle.

Seuran maalivahtivalmennukseen pyritään saamaan tiettyä säännöllisyyttä ja jatkuvuutta, kun Harri Soini vetää tulevan kauden aikana joukkueiden maalivahdeille ja valmentajille mv-treenejä. Soini tulee seuraan FBC Turusta, jossa on pelannut viime vuodet ollen sitä ennen kotikonnuillaan Uudessakaupungissa USB:n veräjän vartijana. Kokemusta on siis paljonkin niin Divarin kuin kakkosenkin peleistä. SB Naantalissa Soini luonnollisesti myös pelaa Edustuksen maalilla valmentamisen lisäksi.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Turun Osuuskauppa

Neo

Osuuspankki

Vakka-Suomen Sanomat

Naantalin Rakennuspuu Oy

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy