Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

SBN10V: SEURAYHTEISTYÖ JATKUU - JUHLASEMINAARI SEUROILLE
Ma 05.05.2014 klo 19:00

SB Naantalin, TPS Salibandyn ja SBS Maskun yhteistyö jatkuu

SB Naantali, TPS Salibandy ja SBS Masku käynnistivät seurayhteistyön kaksi vuotta sitten. Kaikkien osapuolten oltua tyytyväisiä kokemuksiin seurat ovat päättäneet yksimielisesti jatkaa yhteistyötä myös seuraavat kaksi vuotta.

Ennen kaikkea valmentajien koulutukseen painottunut yhteistyö on lisännyt voimakkaasti keskustelua sekä seurojen välillä että seurojen sisällä. Seurat ovat yhdessä suunnitelleet uusia askelmerkkejä tulevaa yhteistyötä ajatellen.

- Olemme järjestäneet yhdessä erilaisia koulutustilaisuuksia ja viilanneet tarkoitukseen parhaiten sopivaa koulutusmuotoa. Uskon, että suunnittelemamme malli palvelee kaikkia osapuolia taas hieman paremmin, toteaa TPS Salibandyn valmennuspäällikkö Perttu Kytöhonka.

Yhteistyön päätarkoitus on ollut ja on jatkossakin salibandyn toiminnan laadun kehittäminen Turun alueella.

- Laadukas juniorivalmennus on ilman muuta avain koko alueen tason nostamiseen. Näin ollen seurayhteistyön ytimessä on nyt ja jatkossakin valmentajat. Organisaatioiden tehtävä on auttaa omia valmentajiaan heidän arvokkaassa työssään. Sitä tässä pyritään yhdessä tekemään, sanoo TPS Salibandyn toiminnanjohtaja Juha Kiviniemi.

Maskussa nähdään juuri valmentajakoulutukset tärkeimpänä osana yhteistyötä, mutta myös pelaajayhteistyöstä on ollut hyötyä.

- Seuramme valmentajakoulutuksissa on tapahtunut positiivista kehitystä kuluneen kahden kauden aikana seurayhteistyön kautta ja erikseen voisi mainita vielä maalivahtikoulutukset. Lisäksi päättyneellä kaudella SBS Maskun edustusjoukkue vahvistui kahdella maskulaisella TPS:n A-juniorilla, jotka pelasivat 2-divisioonaa Maskussa rinnakkaisedustuksella, SBS Maskun puheenjohtaja Jouko Salo sanoo.

Naantalissa iloitaan omien kasvattien pärjäämisestä ja uskotaan seurayhteistyön kautta vieläkin valoisampaan tulevaisuuteen.

- Kun seurassa on noin 300 viisitoista vuotiasta tai nuorempaa pelaajan alkua, niin kaikki välineet ja panostukset heidän kehittymisensä varmistamiseen ovat tarpeellisia. Viime pelikauden aikana SB Naantalissa juniorivuotensa viettäneet pelaajat ovat nousseet TPS:n liigajoukkueen pelaavaan kokoonpanoon, voittaneet junioreiden SM-kultaa, olleet mukana nostamassa maskulaisseuraa divariin sekä omaa edustusjoukkuettamme sarjaporrasta ylemmäs. Haluamme, että tämä on mahdollista myös tulevaisuudessa entistä laajemmassa määrin, toteaa SB Naantalin puheenjohtaja Arto Ahonen.SB Naantalin lajikehitykseen painottuva 10-vuotisjuhlaseminaari

Pääsiäisenä 19.4.2014 10-vuoden toimintataipaleen täyteen saanut SB Naantali järjestää juhlan kunniaksi salibandyn kehitysseminaarin Länsirannikon alueen juniorityötä tekeville seuroille Naantalin Kylpylässä lauantaina 10.5. 2014. Seminaarilla SB Naantali toteuttaa toimintansa perusperiaatteiden mukaista vaikuttamista lajin kehittymiseen alueellisesti ja valtakunnallisesti.

Seminaari painottuu juniorivalmennuksen ja joukkueiden toimintaedellytysten kehittämiseen yhteistyössä Salibandyliiton ja alueen seurojen kesken. Seminaarissa esiintyvät Salibandyliitosta koulutuskoordinaattori Miikka Lamu ja aluevastaava Tiina Koivisto sekä alueen seuroista FBC Turun toiminnanjohtaja Ville Lintunen, TPS Salibandyn valmennuspäällikkö Perttu Kytöhonka ja SB Naantalin valmennuskoordinaattori Tapio Lautanala.

Seminaariin on kutsuttu kaikki alueella merkittävää juniorityötä tekevät salibandyseurat. Seminaariohjelmassa on esitysten lisäksi varaukset seurojen keskinäiselle keskustelulle seurojen erilaisista yhteystyömahdollisuuksista ja lajin eteenpäin viemisestä.


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Nordkalk

Neste Oil

Minisun

Fat Pipe

RTV

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy