Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EI JUNIORIMITALEITA TÄLLÄ PELIKAUDELLA
Su 13.04.2014 klo 22:40

Viime viikonloppuna 00-pojat (D1) siis jäivät puolivälieriin, kun ikäluokan lopullinen mestari TPS Heat nousi lopussa ohi ja jatkopeleihin 5-3 voitollaan (raportti).

Eilen lauantaina D-tyttömme (T00) matkasivat Forssaan Länsirannikon toiseksi parhaana joukkueena neljän joukkueen loppuhuipentumaan. Välieräottelussa Sisä-Suomen sarjaykkönen Pirkkalan Pirkat oli vahvempi 5-1 luvuin. Pronssikamppailussa mitalit jäivät emäntäjoukkueelle eli Forssan Suupparien tytöille päätösnumeroiden ollessa niukasti 6-4 forssalaisten hyväksi. Ikäluokan kultamitalit toi Turkuun Loisto.

E2-pojat (2003 syntyneet) kamppailivat mitaleista Turun Sport Gardenilla. Puolivälierässä lauantaina kaatui Fosu Black vakuuttavasti 11-4. Välieräottelussa vastassa olikin sitten tuttu naapurijoukkue Maskusta, joka kauden neljännessä sarjakohtaamisessa oli neljännen kerran parempi tutuin 4-2 maalilukemin. (Tähän väliin onnittelut SBS Maskulle Divarin-nousun johdosta!) Pronssipelissä vastustaja Turusta eli TPS oli tällä kertaa selvästi edellä voittaen lopulta 9-2.

E-tytöt (T02) pelasivat oman loppuhuipentumansa kotiluolassa Maijamäessä niin, että kaikki sarjan joukkueet olivat mukana. Tässä joukkueen raportti (teksti Rami Lehtonen) pitkästä, mutta nautittavasta päivästä:


Mahtava päivä takana! Aloitettiin talkoohommat aamu yhdeksältä ja kotiin päästiin takaisin juuri ennen iltayhdeksää. Meillä oli kahvila kaikilla palveluilla sekä pihalla makkaran myynti. Kaikki joukkueet lounastivat läheisessä ravintolassa. Pelkästään ruokailijoita oli n. 170, joten paikalla Maijamäessä oli reilusti yli 200 henkeä.

Pelit alkoivat klo 10.00 ja turnaukseen osallistuivat kaikki 11 joukkuetta Länsirannikon ja Sisä-Suomen sarjasta. Ensin A, B, C ja D lohkot pelasivat oman sarjan, jonka jälkeen lohkojen A&B 1 ja 2 pelasivat vastakkain sekä C&D lohkojen 1 ja 2 vastakkain, kun lohkojen kolmannet jäivät pelaamaan sijoituspelejä.

Meidän ensimmäinen peli oli selkeä 0-8 tappio Wirmo mustille. Toinen pelimme oli tosi tiukka 3-4 tappio PirPille, joka voiton myötä meni välieriin Wirmo keltaista vastaan. Wirmo keltainen vei voiton ja finaalipaikan. PirPi pelasi pronssista Loistoa vastaan. Loisto oli hävinnyt oman välieränsä Ilvekselle 2-4. Pronssit Pirkanmaalle tiukalla 4-3 voitolla pelin oltua 2-3 vielä hetki ennen loppua.

Finaali oli tiukkaakin tiukempi ja yleisöä paikalla tosi paljon. Wirmo keltainen vei kultamitalit ja E-tyttöjen aluesarjan 2014 pokaalin Mynämäelle niukkaakin niukemmalla 1-0 voitolla. Hopeat lähtivät tupsukorvien matkaan Tampereelle.

Samanaikaisesti kentällä 2 pelattiin ilman taukoja sijoitusotteluja. Me voitimme ensimmäisen sijoitusottelun HUKUa vastaan jatkoajalla 6-5. Meidän viimein peli oli jo finaalien ratkettua FBC:tä vastaan. Johdimme peliä alusta asti ja voitimme lopulta 8-6. Sijoituimme loppuhuipentumassa siis sijoille 5-6.

Päivään mahtui yhteensä 25 peliä, järjestelyt sujuivat erinomaisesti (vaikka sen itse sanonkin!) ja pidettiin myös tuomarit kahvissa pelien välillä.


Loppukaneetiksi voi todeta vaikka mitaleita ei tullutkaan, niin kokemusta kovista peleistä saatiin roppakaupalla ja nähtiin missä menee oman ikäluokan parhaimmisto. Ensimmäiset eväät tulevaan kauteen ovat siis jo paketissa. Treeniä, treeniä ja lisää treeniä!!!

Arto A.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Alkuperäinen uutinen: D JA E JUNIORIEN ALUELOPPUHUIPENTUMAT MENOSSA (Su 06.04.2014 klo 12:20)

Kolme seuran juniorijoukkuetta on tämän ja ensi viikonlopun aikana mukana ikäluokkiensa Länsirannikon ja Sisä-Suomen yhteisissä loppuhuipentumissa. Lisäksi E-tytöillä on kaikkien joukkueiden yhteinen loppuhuipentuma kotisalissa Maijamäessä.

Ensimmäisenä tulessa olivat jo eilen lauantaina D1-juniorien sarjassa P00-kilpajoukkue Trombit. Joukkue sijoittui Eliittisarjassa viidenneksi ja sai alueloppuhuipentuman ensimmäisellä kierroksella vastaansa TPS:n kilpajoukkueen. Joukkueet ovat pelanneet vastakkain vuosien varrella jo useasti voittojen mennessä ristiin, mutta eilisessä ottelussa TPS Heat oli lievästi vahvempi lukemin 3-5 ja näin passitti pojat kesälomalle.

Ensi viikonloppuna (la 12.4) Forssassa pelattavaan D-tyttöjen loppuhuipentumaan selvisivät Länsirannikolta Loisto ja SB Naantali. Toiset kaksi loppuhuipentuman joukkuetta (FoSu Forssasta ja PirPi Pirkkalasta) tulevat Sisä-Suomesta. SB Naantalin tytöt saavat ensin vastaansa PirPin, jonka jälkeen on lopputuloksesta riippuen vuorossa joko finaali tai pronssipeli.

E2-poikien sarjassa Eliittisarjassa kolmanneksi sijoittunut P03-joukkeemme pääsee pelaamaan loppuhuipentumaa Turussa Sport Gardenilla. Sarjakolmosina he pääsevät suoraan toiselle pelikierrokselle lauantaina 12.4. klo 14:45 alkavaan otteluun, jonka vastustaja ratkeaa aamupelin perusteella. Voitto tuosta ottelusta veisi ryhmän sunnuntain välieriin ja mitalipeleihin.

Lisäksi E-tytöillä on kaikkien sarjajoukkueiden yhteinen loppuhuipentuma kotisalissa Maijamäessä su 13.4. Tytöt tahkoavat kahdella kaukalolla pitkän päivän ennenkuin lopullinen järjestys joukkueille on saatu selville.

Tsemppiä jatkopeleihin niin tytöille kuin pojillekin!


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe

Neo

Tata Steel

RTV

Neste Oil

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy