Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

SB NAANTALIN AURINKO LOISTAA ENSI KAUDELLA 2. DIVARISSA
La 22.03.2014 klo 19:30

Tämän pelikauden aikana ei SB Naantalin Edustuksen kanssa ole tarvinnut kertaakaan asettaa tavoitteita tai keskustella mitä tavoitellaan. Asia on ollut viime kauden lopusta asti täysin itsestäänselvä. Tällä kaudella SB Naantali pelasi vain ja ainoastaan noususta 2. divisioonaan. Nyt se on saavutettu - enemmän kuin sopivasti seuran 10-vuotissynttärien kynnyksellä.Pitkäjänteisen työn hedelmistä on mukava nauttia...

Nousukarsintapeli FBT Pitua vastaan oli varsinainen trilleri, sillä molempien maalivahtien oltua huippuvireessä ja puolustuspelaamisen kiinnostettua pelin merkityksen arvoisesti maalimäärät jäivät olemattoman pieniksi. SB Naantali vei lopulta jatkoajan jälkeen voiton lukemin 2-1.

Ottelin tilastot: SB Naantali - FBT Pitu 2 - 1 ( 0-0, 0-1, 1-0, 1-0 )

Ottelu lyhyesti erä kerrallaan.
1. erä: SBN vei peliä hyvällä liikkeellä ja pallon liikuttelulla. Hyvä karvaus tuotti tilanteita, mutta terävyys viimeistelystä puuttui. Pitu sumputti maalin edustansa hyvin ja ottelun paras pelaaja maalivahti Kimmo Lundgren piti maalinsa puhtaana.

2. erä: Pitu nopeutti pallollista peliään ja karvasi paremmin. Peli muuttuikin tasaisemmaksi, vaikka edelleen SBN rakenteli parhaat tekopaikat. Pitu siirtyi yllättäen johtoon, kun SBN pakin poikkari suuntautuikin maalivahdin jalkoihin ja ponnahti siitä omaan maaliin. Erä Pitulle 0-1.

3. erä: Pitu karvasi miesvartioinnilla ja onnistui aluksi osittain jäädyttämään peliä sekä luoden pari maukasta maalintekopaikkaakin pakkin harha-avauksista. SB Naantali lisäsi höyryä ja painoi jatkuvasti entistä tiukemmin päälle onnistuen luomaan jatkuvaa painetta pihlavalaisten päätyyn. Ylärimaa lähemmäs ei pallo maalia kuitenkaan löytänyt tietään. SB Naantali otti aikalisän, jonka jälkeisestä vaparikuviosta Pasi Varjosen matala veto tasoitti pelin. Lopun rynnistyksestä huolimatta varsinainen peliaika päättyi tasalukemiin 1-1.

Jatkoaika: Jatkoajalla kentällä oli käytännössä vain yksi joukkue tummansinisissä paidoissaan. Kun Pitu vielä jäähyili, niin SBN-paine punapaitojen päädyssä kasvoi jatkuvasti. Kunnon myllytyksen päätteeksi Pasi Varjonen siirsi pallon keskelle maaliverkkoa kun jatkoaikaa oli pelattu 5:45. Ja juhlat käynnistyivät...

Ottelusta löydät Janne Huuhtasen ottamia kuvia tästä linkistä.

Otto Sunnarin kuvia taasen löytyy tästä linkistä. (lisätty 23.3.14)

Tilannekuvia ottelun ratkaisuhetkiltä:

Nousu 2. divisioonaan on tulossa...Pallo maalissa ja nousu 2. divisioonaan on varmistunut...


Nyt saa iloita ja juhlia... ja vieläpä näyttää se kunnolla. Kyllä suomalainenkin mies osaa...


Teksti ja kuvat Arto Ahonen

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe

Osuuspankki

Naantalin Rakennuspuu Oy

Fat Pipe Jab

Naantalin Energia

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy