Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

JUKKA STENIJ:N JOHDOLLA KOLMANTEEN ASKELEESEEN
Ti 18.03.2014 klo 09:00

SB Naantali on edennyt kauden aikana kahdella askeleella (alkulohkon voitto, ylemmän jatkosarjan voitto) kohti päämääräänsä. Kolmatta ratkaisevaa askelta ollaan ottamassa ensi lauantaina SB Areenalla. Silloin joukkueen kapteeni Jukka Stenij johtaa joukkonsa kohtaamaan FBT Pitun kerrasta poikki periaatteella pelattavassa nousukarsintaottelussa.


Joukkueen kapteeni Jukka Stenij (#21) johdattaa viime vuotiseen tapaan SB Naantalin karsimaan noususta 2. divisioonaan.

Karsintaottelussa noususta 2. divisioonaan ovat siis ensi lauantaina 22.3. klo 13:30 Turussa SB Areenalla vastakkain Varsinais-Suomen alueen lohkon voittaja SB Naantali ja Satakunnan lohkon voittaja FBT Pitu Porin Pihlavasta. SB Naantali on aikaisemmin useita vuosia sitten pelannut 2. divisioonassa, mutta FBT Pitulle eli Pihlavan Työväen Urheilijoiden salibandyjaostolle tavoitteena oleva 2. divisioona taitaa olla vielä kokematon sarjataso. Joukkueet eivät ole toisilleen täysin vieraita, sillä kaksi vuotta sitten joukkueet pelasivat samassa 3. divisioonan lohkossa. Silloin SB Naantali vei voiton molemmissa kohtaamisissa.

Tällä kaudella molemmat ovat pelanneet hyvän kauden, sillä kummallakin on sarjapeleistä vain yksi tappio ja muutama tasapeli siihen päälle. Molemmat ovat myös hankkineet vahvistuksia yläsarjoista kauden aikana. Naantalin paidan puki päälleen kesken kauden Jarmo Eskelinen ja Pihlavan väreihin siirtyi liigaan nousseen Rauman Salban riveistä Mika Kallio. Pihlavalaisten syömähampaat ovatkin Mika ja Markus Kallio, jotka ovat viimeistelleet yhdessä lähes puolet joukkueen maaleista. Numeroita 25 ja 26 kannattaa siis seurata pelissä. Syöttökoneina Kallioille ovat toimineet Vesa Kangas (#17) ja Mikko Saari (#75).

SB Naantalin valmennuskaksikko Juuso Kiviluoto ja Antti Kultanen analysoivat tulevaa karsintaottelua seuraavasti:
"Tulossa oleva nousukarsinta on SB Naantalin joukkueelle ottelu, jota varten joukkuetta ja peliä on koko kausi rakennettu. Askel kerrallaan on edetty kohti tätä tapahtumaa, joka toimii testinä rakennustyön onnistumisesta. Kaikki asiat onkin tehtävä pikkaisen paremmin kuin kertaakaan aikaisemmin kauden aikana. Vain siten päästään haluttuun lopputulokseen. Kun yksittäinen ottelu, jossa voi tapahtua mitä tahansa, on melkoisen raaka tapa ratkaista nousija, niin tyhmyyksien välttäminen ja rangaistusaitiosta poissapysyminen ovat tärkeitä asioita. Joukkueesta löytyy kyllä nälkää ja vahvaa uskoa pelin voittamiseen!"

Karsintaottelun voittaja nousee suoraan 2. divisioonaan ensi kaudeksi. Ottelun häviäjä jatkaa edelleen pelejään nousukarsinnan toisessa vaiheessa, jossa se saa vastaansa kakkosdivarin viimeiseksi sijoittuneen West Coast Sheriffs joukkueen Kaarinasta. Ottelupäivät ovat 29.3. ja 30.3. sekä tarvittaessa 5.4.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe

Rannikkoseudun Sanomat Oy

Minihinta

RTV

Naantalin Kylpylä

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy