Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EDUSTUS SUORAAN NOUSUKARSINTAAN
Su 09.03.2014 klo 21:30

SB Naantalin Edustus karsii suorasta noususta 2. divisioonaan. Asia varmistui tänään viimeisessä sarjaturnauksessa SB Areenalla. Turnauksessa Edustus otti tarvittavat pisteet ylemmän jatkosarjan piikkipaikan säilyttämiseksi voittamalla ensin VÅSC:n lukemin 14-2 ja pelaamalla sitten tiukan tasalukemiin 3-3 päättyneen ottelun sarjassa toiseksi sijoittunutta AFC Hirvensalo 2 vastaan.

Karsintapeli suorasta noususta 2. divariin pelataan lauantaina 22. maaliskuuta klo 13:30 alkaen SB Areenalla. Vastustaja on Porin Pihlavasta FBT Pitu, joka käsitykseni mukaan on ennen viimeistä sarjaturnausta jo voittanut 3. divisioonan Satakunnan lohkon. Ottelun voittaja nousee siis 2. divisioonaan, mutta hävinneelläkin osapuolella pelit jatkuvat karsinnan toisessa vaiheessa, jossa vastustajaksi tulee 2. divarin viimeiseksi jäänyt joukkue. Ennen viimeistä sarjakierrosta tuota viimeistä paikkaa pitää hallussaan West Coast Sheriffs.

Päivän otteluista ensimmäinen oli valmentaja Juuso Kiviluodon mukaan sunnuntaisählyä, jonka lopputuloksestakin voi nähdä. Sinänsä harmi, että VÅSC joutui pelaamaan itselleen väärässä sarjassa maskulaisten syksyisten lisenssiharhailujen vuoksi.

Tilastot: VÅSC - SB Naantali 2 - 14

Päivän toinen ottelu olikin sitten tiukkaa salibandyä, jossa SB Naantali oli pallollisena hallitseva osapuoli, mutta AFCH2 sumputti puolustuksessa hyvin ja maalivahtikin pelasi varmaotteisesti. Niinpä SBN joutui hieromaan palloa melkoisesti päästäkseen edes jonkinlaisiin tekopaikkoihin. Toki paikkoja oli pelin voittamiseen asti, mutta tänään ei vain tullut tulosta tarpeeksi tehokkaasti. AFCH2 sen sijaan tuli pelin lopussa kahden maalin takaa tasoihin sekä taidolla että hieman onnellakin.

Jos SBN pelaajista osa oli tehottomalla tuulella, niin sen sijaan loppukautta kohti vertyvä Timo Tuomialho (kuvassa) sen sijaan oli pelipäällä viimeistellen kaksi maalia.

Valmennus suhtautui tasapeliin tyynesti todeten pelin sujuneen valtaosin tyydyttävästi - vain ylivoimapelaaminen sai suuremmat pyyhkeet joukkueen treenarilta, jonka ajatukset olivat jo tulevassa karsintapelissä.

Tilastot: SB Naantali - AFCH 2 3 - 3


teksti ja kuva Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Naantalin Energia

Neste Oil

HPP-Tekniikka Oy

RTV

Turun Osuuskauppa

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy