Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

VIELÄ NELJÄ PISTETTÄ ....
Su 26.01.2014 klo 13:00

SB-areenan liukkaalla matolla ja viimeisiään vetelevien kaukalon laitojen sisällä SB Naantalin Edustus teki tarvittavan työn ja otti kaksi voittoa. VÅSC kaatui helpohkosti, mutta Musketeers pisti tiukasti kampoihin.Musketeers pelin voittomaalin 2-1 laukonut Janne Virta (#30) patsastelee keskellä kenttää uljaasti kuin leninistinen työnsankari odottamassa onnitteluja joukkuetovereiltaan.

Tammikuun toisen turnauksen ensimmäisessä pelissä VÅSC Maarianhaminasta ei muutaman alkuminuutin jälkeen kunnolla pystynyt antamaan vastusta vaan joutui tyytymään puolustavaan rooliin naantalilaisten jyrän alla.

Tilastot: SB Naantali - VÅSC 9 - 0 ( 3-0, 1-0, 5-0 )

Ottelun kiinnostavimmaksi asiaksi nousikin montako tehopistettä Pasi Varjonen (kuvassa vasemmalla) saa tehtailtua. Pasi päätyi lukemiin 4+2 ollen päivän selvästi tehokkain pistenikkari, kun toisessakin pelissä tilastoihin päätyivät 2+0 lukemat.

Musketeers-peli olikin sitten toinen tarina. Musketeersin peli on kauden aikana kehittynyt selvästi, mikä näkyy pistesarakkeessakin. Turha höntyily oli poissa ja tekeminen lähti oman pään kautta. Niinpä SB Naantali saikin tehdä täyden työpäivän kerätäkseen pisteet pussiinsa ottelusta. Ensimmäinen erä oli varsin tasaista taistoa ja erälukemat 1-1 antavat oikean kuvan tapahtumista.

Toiseen erään Edustus otti hallitsevamman roolin kenttätapahtumissa, mutta viimeistely oli heikohkoa vain Virran Jannen onnistuessa. Rangaistuslaukauskin hukattiin ohivetoon. Kolmannessa erässä hyökkäykset vyöryivät jatkuvalla syötöllä Musketeersin maalille. Tulostakin vääjäämättömästi syntyi kolmen maalin verran, joten loppunumeroiksi saatiin 5-1 SB Naantalille.

Tilastot: Musketeers - SB Naantali 1 - 5 ( 1-1, 0-1, 0-3 )

SARJATILANNE JA JATKOKUVIOT

Turnausjärjestäjäjoukkueen aina ajantasalla olevan twitter-viestinnän mukaan pahimmat uhkaajat eli AFCH2 ja SC Toivo voittivat vain toisen ottelunsa ja ottivat toisessa pataan. Näin SB Naantalin etumatka sarjataulukossa kasvoi jo viiteen pisteeseen. Kun jaossa on enää kahdeksan pistettä jäljellä olevissa kahdessa turnauksessa, niin VIELÄ NELJÄ PISTETTÄ LISÄÄ tarkoittaa ylemmän jatkosarjan voittoa ja etenemistä karsintaotteluun suorasta noususta 2. divisioonaan Satakunnan lohkon voittajaa vastaan.

Seuraava tilaisuus hankkia nuo tarvittavat pisteet on kotiturnaus Maijamäen liikuntahallissa sunnuntaina 16. helmikuuta, jolloin vastustajat ovat SBS Lieto ja SC Toivo.

Satakunnan lohkossa on sarjasta vielä yksi kolmannes pelaamatta, mutta sarjan kärkeen todennäköisesti tulee päätymään joko FBT Pitu Porin Pihlavasta tai viimevuotinen välikarsintavastustaja NTK Nakkilasta. Näistä ovat SalBa 2 ja KKV jo hieman jääneet.

Kyseinen 2. divarin karsintaottelu pelataan 22.3. Vain ottelupaikka ja pelaavat joukkueet eivät vielä ole selvillä.


teksti ja kuvat Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

HPP-Tekniikka Oy

Fat Pipe Jab

Neste Oil

Mäkinen

Turun Osuuskauppa

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy