Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN ESITTELYÄ
To 23.01.2014 klo 20:40

Yli 400 jäsenen ja yli 350 aktiivipelaajan kokoinen yhdistys tarvitsee toimintaansa myös taloudelliset resurssit. Valtaosa rahoituksesta luonnollisesti tulee suoraan jäsenkunnaltamme, mutta jo usean vuoden ajan Salibandy Naantali ry:llä on ollut tukijoita ja yhteistyökumppaneita, jotka ovat olleet mahdollistamassa seuran kasvua ja nykyistä toimintalaajuutta.

Esittelemmekin tässä niitä toimijoita, jotka ovat ovat seuratasoisesti mukana SB Naantalin toiminnassa. Yksittäisillä joukkueilla on lisäksi nimenomaista joukkuetta tukevia yrityksiä, joiden tunnuksia löydät kotiturnauksissa Maijamäen hallista ja nettisivujemme mainospalkista.


Turku Energia on pitkäaikainen ja merkittävä seuran yhteistyökumppani, joka toimii Naantalin alueella kaukolämpöoperaattorina ja sähkönmyyjänä. Turku Energian sponsorointiperiaatteisiin voit tutustua yhtiön internetsivulla.


Turun Osuuskauppa tukee oman toimialueensa nuorisotyötä oman seurabonusjärjestelmänsä kautta. Järjestelmä toimii niin, että juniorien perheet liittyvät mukaan tukisysteemiin TOKin nettisivulla www.tokseurabonus.fi. SB Naantalissa tukipanos välittyy täysimääräisesti juniorijoukkueiden käyttöön.


Tuoreita sopimuskumppaneita salibandyn tarvikepuolelta ovat Fatpipe, jonka yritysesittelyn voit lukea Testipäivän uutisestamme viime syksyltä, ja kaikkien naantalilaisten urheiluihmisten tuntema urheilutarvikeliike Forsport. Yhteistyön kautta mm. hankittiin yli 80:lle Turku Energia -liigaan osallistuvalle 2008-2006 -syntyneelle pelaajalle oikean mittainen (lue: varreltaan riittävän lyhyt) maila. Näin nappuloiden lajitaidot voivat karttua maksimaalisesti, kun vääränlaiset välineet eivät ole esteenä.Neste Oilin Naantalin jalostamo on suurena paikallisena toimijana jo usean vuosikymmenen ajan tukenut lähialueen vapaaehtoista nuorisotyötä tekeviä yhdistyksiä - myös SB Naantalia.


Kaikki taloudellinen toiminta vaatii nykyään toimivaa rahaliikennettä ja niiden palvelut Salibandy Naantali ry on olemassaolonsa alusta alkaen hankkinut Turun Seudun Osuuspankista, joka samalla on myös tukenut seuran junioritoimintaa.


Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpinä - itseasiassa päinvastoin - luettelossamme on seuramme suurin käytännön tukija Naantalin kaupunki. Kaupunki tukee seuraamme (kuten muitakin naantalilaisia yhdistyksiä) kahdella päätavalla. Suoraa rahallista tukea myönnetään perusavustuksen muodossa. Merkittävin tukimuoto on kuitenkin ilmaiset salivuorot kaikille juniorijoukkueille. Lisäksi aikuistenkin vuoromaksut ovat kohtuullista tasoa. Tämä käytännön fakta tahtoo usein unohtua moneltakin taholta.


Kiitämme kaikkia tukijoitamme ja toivomme yhteistyön jatkuvan hedelmällisesti molemminpuolisena tulevaisuudessakin!


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neste Oil

Fat Pipe Jab

Fat Pipe

ForSport

Vakka-Suomen Sanomat

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy