Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EDUSTUS MAARIANHAMINAN ILLASSA SARJAKÄRKEEN
Ma 13.01.2014 klo 22:30

SB Naantalin edustusjoukkue matkusti jo toisen kerran tällä kaudella Maarianhaminaan pelireissulle. Tilavaan Baltic-halliin saatiin vastustajaksi kaksi turkulaista joukkuetta alkukauden toisen alkulohkon kärjestä eli AFC Hirvensalo 2 ja SC Toivo. AFCH2 jakoi SBN:n kanssa sarjan kärkipaikan ennen turnausta SC Toivon seuratessa kolmantena. Kyse oli siis Länsirannikon 3. divisioonan ehdottomista kärkikamppailuista, joita Ahvenanmaalle asti olivat lähteneet seuraamaan vain joukkueiden uskollisimmat fanit.

Ensimmäinen ottelu "Campus kakkosta" vastaan oli siis ylemmän jatkosarjan kärkiotteli kahden puhtaan pelin joukkueen kesken. Motivaatiota peliin löytyi puolin ja toisin. Ensimmäisen erän alku loi askelmerkit matsille naantalilaisten onnistuessa viimeistelyssä heti alkuminuuteilla ja kun alivoimalla joukkue siirtyi 2-0 johtoon, niin AFCH2 joutui takaa-ajajan rooliin. Peli olikin numeroiden valossa tasaista aina kolmanteen erään saakka molempien puolustaessa hyvin. Tosin SB Naantali oli selvästi vaarallisempi omissa hyökkäyksissään ACF:n joutuessa tyytymään pikaisiin vastapistoihin, joista yhden kavennusmaalin saivatkin rakennettua. Muuten tummansinisten joukkuepuolustus teki viisikkona duunia uhrautuvasti pitäen turkulaiset poissa maalipaikoista.

Kolmannessa erässä naantalilaiset lisäsivät tempoa ja menivät menojaan selvään 5-1 voittoon. Huolimatta vastustajan tasokkuudesta niin SB Naantali hallitsi kenttätapahtumia pelaten kauden parhaan ja tasapainoisimman 60 minuuttisensa. Joukkueessa ei muita ollutkaan kuin onnistujia.

Tilastot: AFCH 2 - SB Naantali 1 - 5 ( 0-2, 1-0, 0-3 )


Toiseen peliin SC Toivoa vastaan taidettiin lähteä liian itsetyytyväisinä, sillä paras terä oli poissa ja peli perustui liikaa perusrutiinien pyörittämiseen. SBN tapansa mukaan hallitsi ajallisesti peliä pitäen palloa, mutta ei pystynyt murtamaan Toivon puolustusta. Vaikka Toivo pelasi 9 kenttäpelaajalla keskittyen tiiviiseen puolustamiseen, niin vastaiskuihin se lähti liukkaasti ja palloa hyvin liikuttaen. Vastaiskupeliin SBN tarjosi hyvin mahdollisuuksia syyllistyen ajoittain selvään ylipelaamiseen, jolloin raitapaitainen vastustaja iski aina vaarallisesti. Näin peli olikin tasanumeroissa tai Toivon johtoasemassa suuren osan peliä kolmanteen erään asti.

Viimeiseen erään tummansinisten rivit tiivistettiin kahteen kenttään ja pistettiin rähinä päälle. Ajan kanssa tulostakin syntyi neljän maalin verran ja riemukas voitto tiukan pelin jälkeen oli saavutettu. SC Toivo olikin turnauksessa pelillisesti astetta vaikeampi vastustaja kuin AFC Hirvensalo. Loppujen lopuksi kohtuullisen hyvin pelanneesta joukkueesta voi nostaa esille maalivahti Johannes Spakströmin, joka jo kolmannen kerran tällä kaudella nollasi vastustajan rangaistuslaukauksen vetäjän.

Tilastot: SB Naantali - SC Toivo 6 - 3 ( 1-1, 1-2, 4-0 )

Valmentaja Juuso Kiviluoto on piiskannut joukkueensa 3. divisioonan kärkeen kärsimättä vielä yhtään tappiota sarjapeleissä. Ei hullumpi aloitus valmentajan uralle.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Vakka-Suomen Sanomat

Liedon Säästöpankki

Vakuutusyhtiö IF

ForSport

RTV

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy