Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

ENSIMMÄINEN ASKEL OTETTU, UUSI HAASTE ODOTTAA
Su 24.11.2013 klo 22:00

Kausi alkoi joukkuetta mukavasti yhteen hitsanneella Maarianhaminan reissulla syyskuun lopussa ja selkeät voitot siellä antoivat itseluottamusta ja varmuutta omaan tekemiseen. Koko alkusarjassa oltiin lopulta vain muutaman kerran tappioasemassa ja ainoa todella huono erä sattui jälkimmäisen Tuto-ottelun avauserään, jossa omissa kolahti peräti viidesti. Tärkeää henkisesti onkin, että tuokin ottelu käännettiin lopulta reiluksi voitoksi. Vaikeat tilanteet ja niistä yli pääseminen kun tapaavat olla kaikkein parhaita kokemuksia joukkueelle kuin joukkueelle.

Joukkueen menestyksekkään alkukauden takana on ollut ennen kaikkea laadukas peruspelaaminen, joka kolmosdivisioonan tasolle on erittäin hyvällä tasolla. Tasokas pelaajamateriaali mahdollistaa sen, että kontrolloitu avauspelaaminen ja pallonhallintaan perustuva pelityyli onnistuu kaikkien kolmen kentällisen osalta. Onnistumisia onkin tullut laajalti ja ehdoton vahvuutemme on tiiviin sitoutumisen ja yhteishengen lisäksi ollut tasainen pelaajarunko, jossa yhden tai kahden pelaajan poissaolo ei sekoita joukkueen pakkaa. Esimerkiksi Tommi Karesto ja Timo Tuomialho ovat olleet koko alkukauden ajan joko kokonaan sivussa tai puolikuntoisina, mutta rungon laajuuden ansiosta tulosta on silti tullut. Selvää on, että jatkossa pelin pitää kuitenkin kehittyä edelleen, koska ylemmässä jatkosarjassa pelit muuttunevat tarkemmiksi ja tasaisemmiksi. Toisaalta alkusarjassa ei vielä esitetty sitä parasta osaamista mitä tästä joukkueesta on saatavissa irti, joten luottavaisesti lähdetään uusiin koitoksiin.

Joukkueen nuorempi osasto on ottanut askeleita, ellei jopa harppauksia, eteenpäin joten kehittymistä myös yksilötasolla tapahtuu koko ajan. Ryhmä onkin sopiva sekoitus kokeneempia ja monessa liemessä keitettyjä pelaajia ja toisaalta heiltä koko ajan oppia imeviä nuorempia pelaajia. Tämä takaa sen, että myös tuleville kausille löytyy uusia ratkaisijoita. Kun maalivahtiosastokin on hoitanut duuninsa kiitettävästi, on ylempään jatkosarjaan vahvat lähtökohdat hakea nousukarsintapaikkaa.


Ykkösenä on helppo hymyillä, kuten tässä joukkueen pistepörssin ykköstilan Juha Keihään kanssa alkukauden jälkeen jakavat Kim Lundahl ja Tarmo Kuitunen (16).


J.K. & A.K.
Valmennus

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

RTV

Neste Oil

Kirvestyö Kelahaara

Vakka-Suomen Sanomat

Nordkalk

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy