Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

KOLME PISTETTÄ MASKUSTA JA PUTKI JATKUU
La 23.11.2013 klo 22:40

SB Naantalin ja SBS Masku 2:en ottelu oli jälleen vähämaalinen päättyen 2-2 tasapeliin. Verrattuna syksyn ensimmäiseen kohtaamiseen SB Naantali oli väännössä nyt pallollisena hallitsevampi osapuoli läpi ottelun, mutta maskulaiset pelasivat omilla vahvuuksillaan erittäin viisaasti. Tiivis puolustus Hemmingin kapeassa kaukalossa yhdistettynä hyvällä kenttätasapainolla suoritettuihin hyökkäyksiin piti naantalilaiset poissa selvistä tekopaikoista. Maskulaiset käyttivät myös erikoistilanteet hyväkseen viimeistellen molemmat maalinsa ylivoimalla.YV:llä maskulaiset onnistuivat, mutta rankkareissa SB Naantalin maalivahti Johannes Spakström johtaa tätä kautta 2-0. Tässäkin lopputuloksena vasemmalta ohi.

Kun SB Naantalin kaverit hallinnasta huolimatta viimeistelivät luokattoman huonosti osuen putkiin neljästi ja viivytellen maalipaikoissa, niin ei ole ihmettelemistä, että SBS Masku johti kahden erän jälkeen 1-0.

Kolmannessa erässä ensin Juha Keihäs (26) ja sitten Kim Lundahl hieman pesivät joukkueen kasvoja viimeistellen SB Naantalin maalit. Jarmo Eskelinen teki ensiesiintymisensä joukkueessa hyökkääjänä jaellen namupasseja kavereille, mutta kun kavereille ei maistunut, niin Eskelinen jäi ilman tilastomerkintöjä.

SBS Masku 2:n maalivahti Jyri Koivunen oli joukkueensa paras pelaaja, mutta se ei maalivahtia paljon lohduta, kun Kim Lundahl on tehnyt selän taakse vanhanaikaisen.

Tilastot: SBS Masku 2 - SB Naantali 2 - 2 ( 1-0, 0-0, 1-2 )


Merkityksettömässä pelissä TuToa vastaan oli vähällä käydä huonosti. Kun Tarmo Kuitunen oli heilauttanut verkkoa kahdesti ottelun alussa, alkoi ilmeisesti saunaillan odotus jo olla päällimmäisenä mielessä, sillä TuTo teki viisi maalia alle neljään minuuttiin SB Naantalin verkkoon. Onneksi ottelua oli vielä yli kaksi erää jäljellä ja tilanne saatiin korjattua seitsemällä naantalilaismaalilla.

Päivän seuratuin pelaaja Eskelinen sai hänkin maalitilinsä avattua tekemällä ottelun voittomaaliksi jääneen 6-5 osuman. Ottelun tehokkain oli kuitenkin hattutempun värkännyt Tarmo Kuitunen.

Tilastot: SB Naantali - TuTo 9 - 5 ( 4-5, 3-0, 2-0 )


Päivitys 25.11.2013:
Huolimatta siitä, että SBS Masku 2 voitti turnauksen päätösottelussa Kemiön selvästi 10-2, niin ylempään jatkosarjaan matkaavat SB Naantalin lisäksi Musketeers ja VÅSC Maarianhaminasta. Tämä siitä syystä, että SBS Masku 2 on käyttänyt alkukaudesta edustuskelvotonta pelaajaa. Siksi joukkue on tuomittu häviämään kolme ottelua luvuin 5-0 ja se menettää peleistä saamansa kolme sarjapistettä. Ylempi jatkosarja käynnistyy 15. joulukuuta turnauksella Leaf Areenalla. Vastuksen kovetessa jää nähtäväksi miten kestävä Edustuksen putki on.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Minisun

Fat Pipe

Tata Steel

Vakka-Suomen Sanomat

Fat Pipe Jab

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy