Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EDUSTUS MÄTTI 18 MAALIA - MYÖS B-JUNNUT TILASTOIHIN
Su 27.10.2013 klo 20:25

SB-areenalla pelatun kolmosdivarin alkulohkon turnauksen avausottelussa kohtasivat lohkon tappiottomat joukkueet SB Naantali ja Musketeers Turusta. Musketeers oli aivan unessa ottelun alun ja 28 sekunnin kuluttua Tarmo Kuitunen (16) juoksi kirjaimellisesti katsomoon juhlimaan avausmaaliaan.


Muutenkin pelin alussa turkulaiset eivät juuri palloon koskeneet ja vasta erän loppupuolella saivat ensimmäiset kontrolloidut hyökkäykset ja painostusjaksot aikaiseksi. Ottelu jatkui toisessa ja kolmannessa erässä hieman tasaisemmissa merkeissä, vaikka Edustus pallollista peliä selkeästi hallitsikin tehden jokaiseen erään kolme maalia Musketeersin saaden yhteensä kolme maalia aikaiseksi. Missään vaiheessa ei voittajasta ollut epäselvyyttä.Teemu Tuomi (71) tekee rauhallisesti sijoittamalla numerot 5-1:een läpiajonsa päätteeksi taka-alakulmaan.

Ottelun pisterohmu oli Jarkko Huuhtanen, joka puolustajan tontilta viimeisteli kolme maalia ja syötti yhden. Tilastoihin kirjattiin yhteensä 11 pelaajaa, joten laajasti onnistumiset jakautuivat.

Tilastot: SB Naantali - Musketeers 9 - 3 ( 3-0, 3-1, 3-2 )


Turnauksen toisessa ottelussaan Edustus kohtasi toistamiseen VÅSC:n Maarianhaminasta. Alta puolen kentän tiiviisti puolustanut VÅSC onnistui pitämään numerot tasaisina toiseen erään asti, mutta kun Pasi Varjonen täydensi toisen erän alussa kolmannella maalillaan puhtaan hattutempun ja parin kymmenen sekunnin päästä johtonumerot oli kasvatettu 4-1:een, oli peli käytännössä ohitse, sillä niin vahvasti SB Naantalin hallitsi pallollista peliä.

Tilastot: VÅSC - SB Naantali 1 - 9 ( 1-2, 0-5, 0-2 )

Varjosen takana yhdeksän muuta pelaajaa pääsi tilastoihin. Näiden mukana myös joukkueen b-juniorit Pekka Leppänen (1+2) ja Ville Laaksonen (1+0) avasivat maalitilinsä Edustuksen riveissä.


Vielä Musketeers pelissä ei Villelle maistunut, mutta päivän toisessa pelissä sitten osui.Vaparikuvio lähtee tästä - kaksi syöttöä, laukaus ja pallo Musketeersin verkossa. Kannattaa tulla seuraavaan turnaukseen Edustuksen kotiluolaan Maijamäkeen Isänpäivänä 10. marraskuuta katsomaan miten se tehdään!


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Osuuspankki

Fat Pipe

Liedon Säästöpankki

Fat Pipe Jab

RTV

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy