Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

MONIPUOLINEN TESTIPÄIVÄ TAKANA - FAT PIPE ESITTELYSSÄ
La 19.10.2013 klo 22:35

Vähitellen perinteeksi muodostuva Testipäivä sai alkunsa vuosi sitten ja kokemukset olivat niin myönteisiä, että jatkoa seurasi. Tällä kertaa pitoajankohdaksi valittiin pelikauden alkupuoli, joka luonnollisesti tuottaa omat ongelmansa turnauksiin osallistuville joukkueille. Tästä syystä ajankohdaksi valikoitui tämä viikonloppu huolimatta koulujen syyslomasta.
Seuran 10. pelikauden juhlistamiseksi tapahtuman sisältöä hieman tuunattiin laadukkaammaksi. Testirata oli tietenkin normimuodossaan ja kuvassa Oskari Suni on tekemässä suoritustaan. Joukkue- ja pelaajakuvaukseen panostettiinkin enemmän, kun Oma Design Valokuvaamon kaverit ottivat kuvat. Tässä seuran suurimman joukkueen eli 03-poikien ryhmää ollaan järjestämässä joukkuekuvaan. Ja kuvasta taitaa uupua vielä kokonaista kuusi poikaa...

Testipäivästä laadittu kuvaraportti löytyy tästä linkistä. Käy katsomassa löytyykö filmille tarttuneena tuttuja henkilöitä.


Valokuvauksen lisäksi tapahtumassa olivat paikalla esittelemässä FatPipen tuotteita Fatpipen oma myyjä Jari Parkkinen sekä FatPipen naantalilaisen edustajan Forsportin myyjä.

Entinen liigapelaaja Parkkinen (kuvassa esittelytehtävissä) on edustanut koko peliuransa Tapanilan Erää, mutta nyt polvivaivat ovat lopettaneet aktiiviuran ja FatPipelta on löytynyt lajiin liittyvää työtä. Parkkinen onkin varsin tyypillinen fatpipe-lainen, kuten alla olevasta SB Naantalin tuoreen yhteistyökumppanin esittelystä huomaa.


"Mikä on läskiputki?

Fat Pipe on suomalainen salibandymailamerkki. Fat Pipe salibandymailat lanseerattiin markkinoille 1996. Mailatehdas sijaitsee Vartiokylässä Itä-Helsingissä. Yritys työllistää tällä hetkellä 20 henkeä kokopäiväisesti. Yrityksen kokopäiväisestä henkilöstöstä 80 prosenttia on entisiä tai nykyisiä salibandyn huippupelaajia. Fat Pipe on merkittävä nuorisotyöllistäjä itä-Helsingissä. Kesäisin yritys palkkaa lähes 40 kesätyöntekijää. Pääasiassa he ovat itähelsinkiläisiä salibandytaustaisia nuoria.

Fat Pipe:n mailoille, palloille ja lavoille on myönnetty avainlipputunnus kotimaisuuden merkiksi. Yritys pyrkii käyttämään kotimaisia alihankkijoita aina, kun se on mahdollista. Mailat suunnitellaan ja valmistetaan edelleen Vartiokylässä. Fat Pipe:n tuotekehitys nojaa voimakkaasti oman henkilökunnan ammattitaitoon ja kokemuksiin. Kuuntelemme ja keräämme aktiivisesti tuotepalautetta ja ideoita yhteistyöjoukkueiltamme. Varsinkin junioripelaajien antama rehellinen ja suora palaute on meille erittäin arvokasta.

Fat Pipe vie mailojaan yli 20 eri maahan päämarkkinoidemme ollessa Suomi, Ruotsi, Sveitsi ja Tsekki. Fat Pipe aloitti yhteistyön toisen suomalaisen menestystarinan, Angry Birds:n, kanssa syksyllä 2012. Ensimmäinen Fat Pipe - Angry Birds salibandymallisto tuli markkinoille elokuussa 2013."


kuvat Arto A., teksti Arto A. ja Fatpipe

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Jaycow

Minisun

Minihinta

Vakka-Suomen Sanomat

RTV

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy