Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EDUSTUS ALOITTANUT KAUDEN TAPPIOITTA
La 12.10.2013 klo 22:00

Kaudesta on takana nyt kaksi turnausta. Ensimmäiset pelit pelattiin syyskuussa Maarianhaminassa, josta oli kotiin tuomisina täydet neljä pistettä. Toisin kuin ehkä jotkut muut joukkueet, Edustus matkusti saarelle mahdollisimman täydellä rosterilla käyttäen matkan hyväkseen joukkuehengen vahvistamiseen heti kauden alkuvaiheessa. Pelillisestikin matka oli onnistunut, sillä onnistumiset jakaantuivat tasaisesti kaikille kentällisille.

Ottelutilastot:
SB Naantali - VÅSC 4 - 1 ( 2-0, 1-1, 1-0 )
TuTo - SB Naantali 2 - 8 ( 1-2, 0-4, 1-2 )

Toinen turnaus pelattiin tänään lauantaina Edustuksen viikottaisella treeniareenalla Leafillä, joten ainakaan olosuhteet eivät olleet outoja. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui tuttu vastustaja Kemiöstä. Viime kaudella 3. divarissa hyvin pärjännyt joukkue ei kuitenkaan tällä kertaa pystynyt naantalilaisten voittoputkea katkaisemaan, vaan hieman laiskavauhtinen aamupeli päättyi SB Naantalin kahden maalin voittoon.
Tilastot: KemKi - SB Naantali 2 - 4 ( 0-2, 2-2, 0-0 )

Merkityksellisempää pelissä oli, että Tipi Tuomialho pystyi jo osittain pelaamaan ja sairastuvalta paluu terveen kirjoihin edistyy. Mikko Peltola sen sijaan loukkantui ja joutui jättämään päivän toisen pelin väliin. Myös Tommi Karesto oli katsomon puolella poissa peleistä.

Päivän jälkimmäinen peli olikin pienoinen hegemoniaottelu SBS Masku 2:sta vastaan. Ottelusta muodostui varsin kaksijakoinen maskulaisten hallitessa alkupuoliskoa ja naantalilaisten jälkimmäistä puolikasta. Edustuksen kaverien vielä jatkaessa Kemiö-pelin rauhallista tahtia maskulaiset laittoivat jalkaa liikkeelle ja olisivat voineet johtaa erätauolla enemmänkin kuin yhdellä maalilla. Toisen erän alussa SBS Masku painoi edelleen päälle ja sai rankkarin, jonka Johannes Spakström tuli vaihtoaitiosta torjumaan upealla jalkatorjunnalla.

Rankkaria seuranneen alivoiman aluksi SB Naantali sai toisenkin rangaistuksen eivätkä maskulaiset jättäneet 5-3 ylivoimaansa hyödyntämättä. Loppuaika alivoimasta hoidettiin kuitenkin mallikkaasti ja pelikin alkoi hiljalleen kääntyä tummansinisten hallinnaksi. Hyvistä tilanteista huolimatta joko vedot pyrkivät Leafin punttisalin puolelle tai SBS Maskun maalissa mainion ottelun pelannut maalivahti Jyri Koivunen oli pallojen tiellä. Aivan erän lopussa kuparinen saatin puhkottua, kun joukkueen pistepörssin kärkeen päivän otteluissa siirtynyt Juha Keihäs tykitti avausmaalin.

Kolmanteen erään naantalilaiset saivat mainion alun, kun ylivoima jauhoi tuloksellisesti tasoittavan maalin Antti Kultasen toimiessa maalintekijänä. Muutama minutti tästä ja SB Naantali siirtyi 3-2 johtoon agressiivisen hyökkäyspelin siivittämänä.

Kuvasarjassa Tarmo Kuitunen (16) kiertää maalin ja syöttää maalin edustalle Mikael Nyberg:lle (22), joka latoo pallon verkkoon. Tämä olisi voinut olla ottelun voittomaali, sillä tässä vaiheessa peliä päätyyn asti karvaava SB Naantali piti tapahtumia näpeissään selkeästi ja maskulaiset lähinnä laittoivat liikkeelle pitkiä purkupalloja. Mutta tänäänkin yksi inhimillinen virhe toimi ratkaisevan tekijänä, kun Tarmo Kuitusen huolimaton syöttö omassa päässä tarjoili maskulaiselle avopaikan pelin tasoittamiseen. Huolimatta loppupelin hallinnasta ei SB Naantali saanut lisämaaleja aikaiseksi ja lopputuloksena oli pistejako.
Tilastot ottelusta: SB Naantali - SBS Masku 2 3 - 3 ( 0-1, 1-1, 2-1 )

Valmentaja Juuso Kiviluoto tiivisti päivän pelit seuraavasti:
"Tärkeät pinnat saatiin peleistä. Ekassa pelissä oli maalipaikkoja ihan riittävästi ja paremmalla viimeistelyllä olisivat numerot voineet olla aivan toisenlaiset. Toisessa pelissä tärkeää oli nousu kahden maalin takaa tasoihin ja sitten ohi. Mutta sitten pieni huolimattomuus ja vastustaja pääsi tasoihin. Molemmissa peleissä pelaajat joilta odotetaan vastuunkantoa niin onnistuivat siinä."

Seuraava turnaus on kahden viikon kuluttua 27.10. SB-areenalla.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe

Neste Oil

Kirvestyö Kelahaara

Mäkinen

Fat Pipe Jab

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy