Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EDUSTUKSEN KAUSI KÄYNNISTYY HUOMENNA
Pe 27.09.2013 klo 21:30

Edustuksen pre-season ja harjoitusottelut ovat historiaa, kun uusi sarjakausi jälleen käynnistyy. Tällä kertaa ensimmäinen sarjaturnaus on varsin mielenkiintoinen, kun pelimatka ei taitukaan normaalisti maanteitse. Maarianhamina on joukkueelle uusi haaste, sillä lähiaikoina ei siellä ole edustusjoukkueen puolesta vierailtu.

Päivän ja koko kauden ensimmäisessä ottelussa on vastassa kotijoukkue VÅSC, mikä todennäköisesti tulee alusta alkaen kovaa päälle, joten jalat jalat täytyy saada heti liikkeelle pitkän laivamatkan jälkeen. Vastustajasta ei tarkempaa tietoa ole, mutta varmasti saadaan saarelaisista kova haaste heti kärkeen.

Toisessa ottelussa vastaan asettuu "uusi" tuttavauus TuTo, joka on perinyt sarjapaikan Lietolaiselta Marsalkan Pallolta. Tuton pelaajisto näyttäisi perustuvan myös suurimmilta osin MarsPan viime kauden runkoon. Vahva kolmosdivaritason porukka, ja jos on saanut kesän mittaan vahvistuksia, niin on lohkossa varmasti varteenotettava haastaja.

SB Naantalin huomisesta kokoonpanosta on varmuudella sivussa vain Renberg ja Huovinen + junioriosasto Laaksonen&Leppänen. Tuomialhon Timon pelaaminen on vielä epävarmaa, mutta selviää huomenna. Muuten joukkue on valmis alkavaan kauteen ja tavoitteena on ottaa 4 pistettä saarelta mukaan. Suurempaa ennakkopläjäystä ei ole nyt luvassa, mutta tulokset pyritään päivittämään heti pelien jälkeen, mikäli yhteydet toimivat.


M.P

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Turun Osuuskauppa

Fat Pipe Jab

Fat Pipe

Neo

Rannikkoseudun Sanomat Oy

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy