Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EDUSTUKSEN ROSTERISSA POSITIIVISIA SIIRTOJA
La 31.08.2013 klo 20:00

Tulevalle kaudelle joukkueen selkeäksi tavoitteeksi on linjattu sarjanousu. Pelkkä lähelle pääseminen ei siis enää riitä, vaan tarkoitus on todella mennä se ratkaiseva askel eteenpäin ja ottaa ensimmäisistä peleistä alkaen homma haltuun. Myös uudistunut sarjajärjestelmä laittaa sarjan joukkueet entistä enemmän varpaisilleen heti alusta alkaen, kun alkusarjan jälkeen joukkueet erotellaan ylempään ja alempaan jatkosarjaan. Alkusarja kattaa 10 peliä ja pieniinkään notkahduksiin ei ole varaa, mikäli ylempään jatkosarjaan ja kevään nousukarsintapeleihin halutaan päästä.

Tavoitetta tukemaan on joukkueen kokoonpanoon saatu lisää niin leveyttä kuin taitoa. Suloisen katkeran nousukarsinnan vastustaja AFC:stä naarattiin joukkueen kapteeni ja SB Naantalissakin aiemmin suuressa roolissa kakkosdivisioonassa useita vuosia pelannut ja valmentanut Toni Renberg, joka olisi taatusti otettu mielihyvin vastaan lähes jokaisessa seutukunnan seurassa, sarjatasosta riippumatta. Tonin myötä joukkueen pallollinen peli ja kovuus ottaa suuren harppauksen eteenpäin. Elämänsä kunnossa oleva 35-vuotias Renberg pystyy tuomaan näkemyksellään ja esimerkillään myös paljon henkistä lujuutta ja uusia variaatioita joukkueen pelaamiseen.

AFC-historian omaavia ovat myös kaksi muuta vahvistusta. Ensioppinsa salibandyn saloihin SB Naantalissa ottanut fyysinen ja nopea hyökkääjä Teemu Tuomi palaa joukkueeseen pitkän AFC-pestinsä jälkeen. Potentiaalinsa puolesta Temellä on edellytykset olla yksi joukkueen kantavia voimia. Pallovarma ja hurjalla prosentilla oikeita ratkaisuja kentällä tekevä Tommi Karesto puolestaan on joukkueen kolmas AFC-taustainen uusi pelaaja. Karesto pystyy pelaamaan niin hyökkääjän kuin puolustajan roolissa luotettavasti ja onkin siksi arvokas pelaaja joukkueen kentällisiä hahmoteltaessa. Lisäksi mm. TPS:n juniorijoukkueissa pelannut nuori maalivahti Johannes Spakström liittyy joukkueeseen uutena nimenä, ja ainakin harjoitusottelujen perusteella tulee olemaan varteenotettava ehdokas maalin suulle. Omista junioreista Ville Laaksonen ja Pekka Leppänen ovat tiiviisti joukkueen mukana ja saavat varmasti myös viime kautta enemmän vastuuta. Vuoden armeijareissun jälkeen myös puolustaja Tommi Liimatainen on palannut joukkueen vahvuuteen.

Viime kauden joukkueesta ainoastaan Tomi Stenberg on niin sanottu varma lähtijä, muuten joukkue on pysynyt hyvin kasassa. Maalivahti Klaus Kanervala keskittyy enemmän seuran juniorijoukkueiden kehittämiseen, mutta on myös tarvittaessa luvannut olla käytettävissä ainakin treenivahvuudessa. Viime kaudella loukkaantumisen vuoksi sivuun jäänyt maalivahti Rami Lehtilä puolestaan toimii jatkossa joukkueen taustavoimissa.

Edustusjoukkue pelaa vielä useita harjoitusotteluja ennen sarjakauden alkua ja Maijamäessä joukkueen edesottamuksia voi seurata ainakin su 15.9. Blue Flamesia vastaan klo 15 alkaen. Sarja alkaa 28.9. kahdella ottelulla Maarianhaminassa ja alkusarjan kotiturnauksen kaksi ottelua Naantalissa ovat vuorossa su 10.11.

SB Naantalin lisäksi alkusarjan lohkossa B pelaavat:

Viking Åland Sport Club (VÅSC), Maarianhamina
Musketeers, Turku
Kemiön Kiilat (KemKi), Kemiö
SBS Masku 2, Masku
Turun Toverit (TuTo), Turku


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Minisun

Neste Oil

Kirvestyö Kelahaara

Turun Lukko

Naantalin Energia

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy