Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

KAUSIKATSAUS 2012-2013
Ma 29.04.2013 klo 09:00

KAUSIKATSAUS 2012-2013

Viimeisten sarjapelien tultua viimein pelattua luodaan katsaus päättyneeseen salibandykauteen.

TOIMIVA SEURA

SB Naantalin lisenssipelaajien määrä on kuluvalla kaudella jälleen noussut uuteen ennätyslukemaan. Noin 340 lisenssipelaajan, huomioiden nappuloiden Sählypassit, lukema painottuu vahvasti nuorimpiin ikäluokkiin. Nappuloiden Turku Energia –liigassa olikin kauden aikana yli 50 osallistujaa, jotka saivat arvoisensa kauden lopetuksen Naantali Cupin merkeissä. Liiton sarjoissa seuralla oli joukkueita ennätysmäärä, mikä takasi kaikille osallistujille sopivasti peliaikaa.

Seuran toiminnassa on vuoden aikana mm. otettu käyttöön jäsentiedotteiden sähköinen ”suorajakelu” ja viime kevään ensi kerran suoritettu palautekysely, joka uusitaan vuosittain. Koulutusrintamalla joukkueiden rahastonhoitajien ohjeistus uusittiin ja heille järjestettiin koulutustilaisuus. Valmennuksen kehittämisessä on tehty koulutusyhteistyötä TPS Salibandyn kanssa järjestäen kolme valmennuskoulutustapahtumaa.

Toiminnan suurin haaste tällä hetkellä onkin valmentajien saaminen keskivaiheen (D-C) juniorijoukkueille. Kun alkuvaiheen valmentaja lopettaa useamman vuoden työrupeaman jälkeen, niin korvaajan saamisessa riittää puuhaa.

Jäsenistölle merkittävä muutos on siirtyminen pelkästä tilintarkastuksesta laajakäsitteisempään toiminnantarkastukseen, jossa toiminnantarkastajat ovat jäsenistölle yksi kanava lisää valvoa yhdistyksen toimintaa. Viimeisimmässä vuosikokouksessa seuran toiminnantarkastajaksi valittiin Lauri Laakso ja hänelle varahenkilöksi Markku Oksanen. He molemmat ovat pidempään seurassa mukana olleille tuttuja nimiä.Paikalliset salibandyn ystävät näyttivät myös joukkovoimansa Miesten Edustuksen karsintapeleissä, kun Maijamäkeen saapui reilusti yli 200 katsojaa ja ratkaisevaan Turun otteluunkin lähes kaksisataa, lähinnä naantalilaista, katsojaa.

Laaja-alaisemmin salibandyn kehityksessä merkittävin tapahtuma kaudella oli Salibandyliiton johdon (puheenjohtaja ja hallitus) uusiutuminen. Nyt on lajin kattojärjestössä tekemisen meininki ja onkin odotettavissa reipasta jatkoa jo menossa olleeseen seurojen palvelujen paranemiseen.

URHEILUPUOLI

Joukkuetoiminnassa ainakin miesten/poikien puolella aletaan päästä tavoiteltuun tasapainotilaan aikuis-juniori-toiminnassa. Miesten kakkosjoukkueen perustamisen ja molempien miesten joukkueiden hyvän menestyksen myötä seura ei olekaan enää pelkkä junioriseura. Tilanne on eräällä tavalla kääntynytkin toisinpäin verrattuna muutaman vuoden takaiseen aikaan, jolloin nais-tyttöpuoli oli vahva sekä aikuis- että juniorisarjoissa.

Lyhyesti joukkueiden aikaansaannoksia sarjoissa:

Seuran vuoden joukkueeksi valittu Miesten Edustus sijoittui 3. divisioonassa lohkossaan toiseksi ja karsi paikasta 2. divisioonaan, mutta vielä ei ollut nousun hetki. Miesten kakkosjoukkue M2 perustettiin viime keväänä ja tie vei ensi kaudeksi jo 4. divisioonaan hienon kauden päätteeksi.

Naisten 4. divisioonassa pelasivat 96-tyttöjen joukkue, jonka sarjanousu jäi muutaman voiton päähän.

96/97-pojat pelasivat itseään vanhempien B-poikien sarjaa eikä menestys ollut merkittävää, mutta loppukauden hyvät otteet antavat odottaa ensi kaudesta paljon parempaa.

C2-ikäluokassa kovan suoneniskun viime kauden jälkeen kokeneet 98-pojat jäivät ylemmässä loppusarjassa viidenneksi ja kevään jatkopelien ulkopuolelle.

00/01-tytöt osallistuivat D-tyttöjen sarjaan nuorella joukkueella. Sijoitus oli sarjan keskivaiheilla, joten ensi kaudella D-tyttöjen sarjassa meno on sitten vielä vakuuttavampaa.

D1-poikien eli 99-syntyneiden kilpajoukkue Hurrikaanit pelasivat itsensä ylialueelliseen eliittisarjaan, jossa vastus oli kovaa luokkaa. Sijoitus eliittisarjassa oli lopulta kahdeksas. Haastajajoukkue Tornadot sijoittui omassa sarjassaan lohkon kolmanneksi.

D2-poikien (2000) kilpajoukkue Trombit pelasivat ylialueellisessa eliittisarjassa voittaen kyseisen runkosarjan. Lisäksi joukkue oli kauden aikana kolmasti loppuottelussa, mutta vain kerran napsahtivat kirkkaimmat mitalit kaulaan. Kauden alussa Mestareiden Cupissa ja kauden viimeisenä päivänä ylialueellisessa alueloppuhuipentumassa kaulassa roikkui hopeista väriä. Keskellä kautta Ruotsissa Storvreta Cupin B-finaalista pojat lähtivät kaukalosta voittajina. Haastajajoukkue Komeetat selviytyi kilpasarjaan asti sijoittuen viidenneksi.

Seuran uusi tyttöjoukkue 02-tytöt eli Tähdet osallistuivat E-tyttöjen sarjaan, jossa selviytyivät hienosti neljänneksi.

E1-poikien (2001) kilpajoukkue Rigel pelasi kilpasarjassa sijoittuen viidenneksi ja jääden kevään jatkopelien ulkopuolelle. Haastajajoukkue Enif sijoittui jatkosarjassa kuudenneksi.

E2-poikien sarjoissa esiintyi seuralta peräti kolme joukkuetta. Kaksi oli 2002-poikien joukkueita ja kolmas 2003-poikien kilparyhmä. 02-kilparyhmä pelasi eliittisarjassa sijoittuen kuudenneksi ja päästen kauden loppupeleihin, jossa sijoitukseksi tuli tilat 5-6. 03-kilparyhmä Stars selviytyi yllättävästi kilpasarjaan asti sijoittuen viidenneksi. 02-haastajajoukkue sijoittui haastajasarjassa viidenneksi.

Turun seudun kortteliliigassa pelasivat 03- ja 04-pojat molemmat kahdella ryhmällä.

LOPUKSI

Lopuksi SB Naantali onnittelee lämpimästi lauantaina 27.4.2013 kymmenvuotista taivaltaan juhlinutta SBS Maskua. Perässä tullaan!

katsauksen kokosi
Arto Ahonen, puheenjohtaja
28.4.2013


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

RTV

Naantalin Energia

Mäkinen

Fat Pipe

Vakka-Suomen Sanomat

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy