Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

KAUSI PÄÄTTYI MITALEIHIN - KAKSTONNISILLE HOPEAA
Su 28.04.2013 klo 23:05

SB Naantalin osalta salibandykausi päättyi tänä viikonloppuna E2- ja D2-poikien kilparyhmien Länsirannikon ja Sisä-Suomen yhteisten elittisarjojen play-off-otteluihin.

E2-poikien eli 2002 syntyneiden eliittisarjassa SB Naantalin pojat sijoittuivat kuudensiksi ja selvisivät näin play-off-otteluihin, jotka pelattiin Turun Sport Gardenilla. Ensin vastustajaksi tuli kilpasarjasta pleijareihin ponnistanut AC Nokia Salamat -joukkue. Nokialaiset kaatuivat runsasmaalisessa ottelussa 10-8. Puolivälierässä vastustajaksi asettui tuttu TPS Torpedo Musta, jonka kanssa on pelattu vaihtelevasti sekä tasaisia otteluita että oltu selkeästi altavastaajia. Valitettavasti puolivälierässä oli vuorossa jälkimmäinen tapaus 15-3 numeroin ja TPS jatkoi pelejä kohti finaalia, jossa se kohtasi voittajansa Classicin Tampereelta.

D2-poikien Trombit matkustivat Forssaan pelaamaan eliittisarjan välieriä. Runkosarjan ykköstila kun oli taannut paikan suoraan neljän parhaan välieriin. Puolivälierissä isäntäjoukkue FoSu oli pudottanut Trombien kovan paikalliskilpailijan FBC Turun jatkosta ja asettui 00-poikien välierävastustajaksi. Trombit eivät kuitenkaan antaneet forssalaisille jakoa ottelussa vaan tasaisesti etenivät kohti 7-2 lukemin tullutta voittoa. Välierän otteluraportti löytyy täältä.

Finaalin vastustajaksi oli valikoitunut jälleen kerran Nokian Krp. Kaksi vuotta sitten SB Naantali voitti vastaavan ottelun numeroin 4-3, mutta tällä kertaa nokialaiset kuittasivat kultaiset mitalit kahden maalin paremmuudella loppunumeroiden ollessa 5-3. Finaalin otteluraporrti löytyy täältä.

Riehakkaat onnittelut kakstonnisille hopeisista mitaleista ja 02-pojille hienosta kaudesta ylialueellisessa sarjassa. Nyt on syytä viettää vappua tyytyväisin mielin!


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Naantalin Rakennuspuu Oy

Naantalin Kylpylä

Vakka-Suomen Sanomat

Turun Lukko

Osuuspankki

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy