Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

TAISTELU EI RIITTÄNYT - EVÄSLEIVÄT ODOTTAVAT
Su 14.04.2013 klo 01:00

Samppalinnaan oli kokoontunut AFC Campuksen kauden ylivoimaisesti suurin yleisö eli 172 katsojaa, joista merkittävä osa oli tietenkin naantalilaisia.Ottelu oli sarjan peleistä pelillisesti paras, sillä molemmilla joukkueilla oli tekemisen meininki, peli oli valtaosan ottelua kunnon salibandyä ja pelitapahtumat aaltoilivat päästä toiseen varsin tasaisissa merkeissä pitkälle kolmanteen erään. Loppusuoralla AFC sitten nakutti tarvittavat maalit ja otti ohjaajan paikan ottelussa.

Ensimmäinen erä oli selvästi SB Naantalin. Pelin hallinta ja onnistunut Campuksen avausten jäädytys takasivat johtoaseman kahteen otteesen, mutta Campus tuli taas rinnalle naantalilaisten omien virheiden johdosta.Toiseen erään Campuksen karvaus aiheutti jälleen ongelmia, muttei edellisen ottelun kaltaisia katastrofitilanteita. SB Naantali siirtyi erän alussa kolmannen kerran johtoon, mutta Campus kuittasi nopeasti. Tasanumeroissa pelattiin pitkään, kunnes Campuksen paine alkoi tekemään tehtäväänsä naantalilaisten jäähyjen muodossa. Boksipelaaminen kulutti voimia ja tuomarien kanssa keskustelu rasitti hermojakin. AFC siirtyikin johtoon ja kolmennessa erässä lisäsi sen kahteen maaliin juuri ylivoimaosumilla.Kolmannen erän 5-3 tilanteessa peliaikaa ollessa yli kymmenen minuuttia vielä jäljellä Campus joutui hetkeksi pesukoneeseen SB Naantalin raivoisasti hakiessa tasoitusta. Riittäviä reikiä ei kuitenkaan Campuksen puolustukseen saatu porattua ja ottelun lopullinen ratkaisu taisi olla AFC:n riparipallosta lakaisema 6-3 johtomaali. Ilman maalivahtiakaan SB Naantali ei saanut palloa maalikehikon sisään vaikka läheltä piti-tilanteita toki riitti. Lopussa Campus kuittasi vastaiskusta 7-3 päätösnumerot.

Tuomarilinja oli play-off hengen mukaisesti varsin salliva jäähyjen osalta, muuten kyllä rikkeet karsittiin pois, ja puhallukset osuivat jokseenkin kohdalleen. SB Naantalin saamat kaksi protestointituomiota tosin kummastuttavat - mitähän tekstiä kentällä on ladeltu, kun puheoikeudellinen kapteenikin kutsutaan vaihtoaitiosta jäähypenkille.

Linkki liiton tulospalveluun

Summa summarum:
Ottelusarja todisti jälleen kerran, että eri sarjaportaiden väliset erot ovat olemassa, mutta eivät ollenkaan niin suuria ylemmän sarjan alapään ja alemman yläpään välillä kuin yleensä nettihuuteluissa suureen ääneen niin sanottujen tietäjien toimesta toitotetaan. Paikalla olijat todistivat ne aidot tunteenpurkaukset AFC Campuksen pelaajissa kolmannessa erässä, kun ratkaisevat johtomaalit syntyivät. Helpotus oli silmin nähtävissä ja korvin kuultavissa. Ei tullut ihan vasemmalla kädellä hoideltuakaan näitä pelejä. Kapteeni Renbergiltä nähtiin myös hieno ele loppukättelyssä kiittää ääneen isäntäjoukkueen puolesta niin eloisaa yleisöä kuin hyvää vastustajaakin.Nyt katseet ja ajatukset voidaan suunnata ensi kauteen. Pitänee keksiä uusia eväsleipämuunnelmia, jotta turnauksissa pysyy nälkä kaukana.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

ForSport

Jaycow

Vakka-Suomen Sanomat

LKV Tuomiset

Neo

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy