Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

LAUANTAINA LIPUT LIEHUMAAN
To 11.04.2013 klo 23:35

Lauantai-illan jännitystä on varmuudella tarjolla kun isäntäjoukkue AFC Campus taistelee sarjapaikkansa puolesta kalifiksi kalifin paikalle pyrkivää SB Naantalia vastaan. Toivotamme naantalilaiset sankoin joukoin Samppalinnan kannustamaan SB Naantali kakkosdivariin varustettuna kaikin mahdollisin seuramerkein. Liput, viirit ja äänijänteet mukaan - hiljennetään Campuksen kannattajat kotiluolassaan kuten viimeksikin!
Ottelun panos on molemmille melkoinen - tosin eri tavalla. AFC Campus yrittää välttää pienoisen seurakatastrofin, jota kolmoseen putoaminen voisi merkitä. Tuskin Campuksen toiminta mihinkään loppuisi, mutta ehkä virta veisi edelleen pelaajia muualle kuluneen kauden vaihtumisten jatkoksi ja mikä olisi taustaihmisten motivaatio kun useasti divarissa esiintyneen joukkueen alamäki jatkuisi edelleen. Kokemuksia vastaavasta ei tarvitse Maijamäkeä kauempaa hakea.

SB Naantalilla puolestaan on pelkästään voitettavaa. 2. divisioonan sarjapaikka vahvistaisi seurakokonaisuutta, loisi pitkän tähtäimen uskottavuutta yli 300 lisenssipelaajan (pääosin junioreja) seuraan ja nostaisi salibandyn näkyvyyttä ja asemaa kaupungissa toiminnan laajuuden edellyttämälle tasolle. Tappion tullessa nousu ylöspäin vain siirtyisi eteenpäin, sillä uskomme vahvasti, että nykyisellä toiminnan laajuudella ja tasokkuudella seurassa on vääjäämättä tulevaisuudessa osaavia pelaajia kakkosdivaripaikan hankkimiseksi ja säilyttämiseksi. Esimerkiksi tulevana sunnuntaina kahdeksan C-ikäistä SB Naantalin kasvattia pelaa C1- ja C2-junnujen play-off-peleissä SM-pronssimitaleista.

Toistaako historia lauantaina itseään?

Toisto 1: Keväällä 2007 Campuksen nykyjoukkueen tärkeimpiin pelaajiin lukeutuvat Toni Renberg ja Janne Lenkkeri olivat putoamassa SB Naantalin riveissä kolmoseen. Kauden viimeisessä kotisarjapelissä oltiin tappiolla ja viime minuuteilla ilman maalivahtia pelaten vasta 17-vuotias Lenkkeri antoi keskialueen harhasyötön suoraan vastustajalle ja tappio varmistui. Miten lauantaina?

Toisto 2: Edellisten otteluiden avausmaalin ensimmäisessä erässä on viimeistellyt Juha Keihäs SB Naantalille. Miten lauantaina?

Toisto 3: Molemmissa edellisissä otteluissa tuomari on keskeyttänyt rangaistuslaukauksen suorittamisen ensimmäisellä yrityksellä. Miten tuomarit toimivat lauantaina?

Toisto 4: Molemmat rankkarit ovat epäonnistuneet toisellakin suoroituskerralla. Miten lauantaina?

Tule paikalle katsomaan ja kokemaan lauantai-illan huumaa!! Löytyyköhän campuksen spotifysta beegeesiä? Is AFC Campus Staying alive on Sunday?

staying alive - video
night fever - video


ex-Travolta Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

ForSport

Neste Oil

Turun Osuuskauppa

Naantalin Apteekki

Fat Pipe

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy