Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

LUNTA TUPAAN ERÄN VERRAN - SARJA JATKUU
Su 07.04.2013 klo 23:40

Maijamäki täynnä salibandy-yleisöä seuraamassa SB Naantalin tärkeää kotipeliä - tälläistä ei kaupungissa ole miesten puolella useaan vuoteen tapahtunut. On siis todettava tapahtuman kiinnostavuuden olevan kohdallaan, kun 230 katsojaa saapuu seuraamaan alasarjakarsintaottelua. Siitäkin huolimatta, että tapahtumaan oli vapaa pääsy. SB Naantali kiittää kaikkia ottelua seuranneita.


Itse ottelun ensimäinen erä oli melkoisesti eilisen toisintoa pelin tarkkuuden suhteen. Campus hallitsi palloa jonkin verran enemmän, mutta 2-2 tasanumerot vastasivat pelin yleislinjaa.
Toiseen erään Campus tuli samoin eväin kuin eilen eli nosti aktiivikarvauksen kiinni pakkeihin. Tänään karvausta ei onnistuttu ohittamaan samalla tavalla kuin eilen ja peli oli lähes täydellisesti AFC:n ohjaksissa. Jalka ei liikkunut alkuunkaan tarvittavalla tavalla ja lisäksi naantalilaisten henkinen ote myös herpaantui. Seurauksena eränumerot 6-0, jotka kertovat kaiken oleellisen talvisen lumierän sisällöstä. Lunta tuli tupaan joka suunnasta - Campus teki lopullisen voittomaalinsakin alivoimalla.Kolmanteen erään tuli katsojien riemuksi uudistunut SB Naantali, joka sai erään lentävän lähdön tehden kolme kavennusmaalia alkuminuuteilla. Valitettavasti rankkari missattiin, joten aivan Campuksen niskaan ei päästy hengittämään ennenkuin nelisen minuuttia ennen loppua alivoimamaalilla. Loppurynnistys ei tuonut lisäkavennusta vaan AFC viimeisteli loppunumerot tyhjiin. Erä oli kuitenkin ottelusarjan ensimmäinen, jossa SB Naantali oli pallollisenakin selvästi hallitseva osapuoli.

Liiton tulosseuranta ottelusta

Sarja jatkuu kolmannella ratkaisevalla ottelulla Samppalinnassa lauantaina 13.4. klo 19:30.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neste Oil

Turun Osuuskauppa

ForSport

Safe International

Fat Pipe

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy