Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EDUSTUS JÄÄDYTTI NTK:N JA JATKAA NOUSUKARSINTAA
Su 24.03.2013 klo 00:01

Turun Kilosportin yllättävän liukkaalla mattopinnalla Edustus dominoi karsintapelissä Nakkilan TennisKlubia vastaan ja voitto numeroin 8-3.

Tarkan pelitavan ensimmäisessä erässä NTK pysyi vielä mukana niin numeroiden kuin osittain myös pelillisesti vaikka naantalilaiset palloa hallitsivatkin arviolta kaksi kolmasosaa ajasta. Vain Tomi Stenberg onnistui rankkarista viimeistelemään avauserässä naantalilaisille johto-osuman.

Toisessa erässä alkoi SB Naantalin pallonhallinta, tiukka keskialueen tukkiminen ja pallonriistojen jälkeiset vastaiskut tuottaa tulosta. Erä 3-0 sinipaidoille ja nakkilalaisilla ei ollut oikein paikkojakaan koko erässä. Peli oli tässä vaiheessa tukevasti sinisten näpeissä.

Kuva: Maalinedustan YV-vaparissa Timo Tuomialho (8) kiertää koko NTK:n muurin ja laittaa pallon verkkoon (4-0) lentävän maskimiehen (Stenberg, 11) avustuksella.


Kolmanteen erään NTK tuli paremmalla asenteella ja pystyi liikuttamaan palloa aikaisempaa paremmin saaden maalitilinsä avattua sekä estäen rökäletappion syntymisen. SB Naantali kuitenkin lopulta vei myös päätöserän nimiinsä ja oranssipaidat jatkavat pelejään ensi kaudella kolmosdivarissa..

Kuva: Juha Keihään 6-2 maali katkaisi lopullisesti NTK:n selkärangan.


Voiton avaimet olivat vahva pallollinen peli sekä aktiivinen keskialueen puolustus, joka synnytti useita vastaiskumahdollisuuksia. Paremmalla viimeistelyprosentilla maaliero olisi ollut vielä suurempi.

Katso lisää tapahtumakuvia ottelusta tämän linkin kuvaraportista.

Nousukarsinnan toisessa vaiheessa vastaan asettuu turkulainen AFC Campus. Voittajaa haetaan paras kolmesta menetelmällä, jossa pelipäivät ovat parin viikon kuluttua 6.4. ja 7.4. sekä tarvittaessa 13.4. Tarkemmin peliajankohdat ja -paikat julkistetaan myöhemmin.

teksti ja kuvat: Arto A.

PS.
Usein parkettilattioita mollataan huonoina pelialustoina ja sinänsä usein aiheesta, mutta ei se mattopintakaan mikään autuaaksi tekevä olosuhdetekijä ole, jos sitä ei pidetä puhtaana. Kilosportin ykköskenttä oli karsintapelissä erittäin liukas - jopa niin, että se vaikutti loppunumeroihin SB Naantalille edullisesti, mutta ei sentään ratkaissut peliä. Pelaajaturvallisuuden puutteellisuuksista ei tarvitse sen enempää kertoa, sen kaikki osaavat itsekin arvioida alla olevan kuvan perusteella. Onneksi valmentajat ja katsojat saivat olla rauhassa kun paikalle ei sattunut Jokeri-kannattajia.Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Naantalin Energia

Naantalin Apteekki

Naantalin Kylpylä

Turun Osuuskauppa

Euromaster

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy