Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

NOUSUKARSINTAPAIKKA OMISSA KÄSISSÄ
Ti 26.02.2013 klo 21:40

Sunnuntaina Maskun hallissa pelatussa turnauksessa tavoilleen jo uskollisena SB Naantalin Edustus keräsi jälleen kolme pistettä päivän peleistä. Ensin tahkottiin tasalukemat 5-5 putoamiskarsintoja välttelevää Turun Bandyseuraa TBS vastaan, mutta onneksi se tärkeämpi peli nousukarsintapaikasta kilpailevaa Kemiön Kiilaa vastaan vietiin numeroin 7-3, kun "peli parani 50 prosenttia verrattuna ensimmäiseen".

Ensimmäisessä pelissä pelin hallinnasta huolimatta mikään ei oikein tuntunut onnistuvan ja oman pään huolimattomuuksien vuoksi TBS piti pelin numerot loppuun asti tasaisina. Tuskaisesta ilmettä muutettiin toiseen otteluun nostamalla nuoret Mikko Peltola ja Jarkko Huuhtanen pelaaviin kentällisiin ja muutenkin pallollista tekemistä nopeutettiin. Avauspeliä myös monipuolistettiin ja näin saatiinkin lyötyä jatkuvaa painetta Kemiön kenttäpuoliskolle.

Kuvissa Pasi Varjonen tykittää lähes samoilta jalan sijoilta 2-0 maalin ja 4-1 voittomaalin.


Tasaisen ensimmäisen erän jälkeen SB Naantali vei toisen erän lukemin 4-1 ja vaikka Kemiö kolmannen erän alkuun kavensikin kahdesti, niin ottelun ohjat pysyivät selvästi naantalilaisten hallussa.

Tärkeän ottelun voiton avaimet olivat koko joukkueen tiivis pelaaminen; paketti ei rakoillut juurikaan missään vaiheessa. Kokonaisuudessaan hyvin suoriutuneesta joukkueesta voi nostaa esiin numerollisesti onnistuneet Tomi Stenberg (0+4), puolustajan tontilla vaihteeksi pelannut Pasi Varjonen (2+0) ja ensimmäisen pelin jälkeen mailojansa naftaliiniin laittamassa ollut Tarmo Kuitunen (2+0).


Lohkon kärjessä jatkaa Sheriffit Kaarinasta ja vienee lohkon voiton ja hieman helpommat nousukarsintapelit itselleen. Kärkipaikan menettäminen vaatisi SB Naantalin nousua kolmen pisteen takaa Sheriffien rinnalle tai ohi viimeisissä kahdessa pelissä.

SB Naantali on tukevasti lohkon toisena menossa nousukarsintoihin ainoana uhkaajanaan enää SC Toivo, jota vastaan on vielä keskinäinen kamppailu viimeisessä turnauksessa 10. maaliskuuta Liedossa. Kakkospaikan menettäminen kolmen pisteen päässä olevalle SC Toivolle vaatisi yksinkertaistaen, että SB Naantali häviäisi molemmat Liedon pelinsä ja SC Toivo puolestaan voittaisi molemmat.

Arto A.

Pallo Kemiön verkossa, maalintekijä Tarmo Kuitunen on jo viilettänyt kulmaan tuulettamaan osumaa.Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Turun Osuuskauppa

Naantalin Energia

Neste Oil

ForSport

Naantalin Rakennuspuu Oy

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy