Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

AIKUISJOUKKUEIDEN NOUSUHAAVEET
Ti 12.02.2013 klo 21:20

Lauantaina SB Naantalin edustusjoukkue matkasi Saloon, jossa turnausisäntinä toimivat Salon Isännät. Ensimmäisessä ottelussa vastustaja oli naapuriseura SBS Maskun kakkosjoukkue, joka puolusti pisteet naantalilaisilta lukemin 3-2. "Ongelmat olivat samat kuin aikaisemmin kaudella. Vaikka paikkoja oli paljonkin, niin maalinteko tökki pahasti. Kahdella maalilla on aika vaikea näitä pelejä voittaa" totesi joukkueenjohtaja Mikko Peltola. Toisessa ottelussa joukkue ryhdistäytyi ja nappasi pisteet voittamalla salolaisen kotijoukkueen maalein 5-2.

Tilanne 3. divisioonan Turun seudun lohkossa muuttui entistä kiharaisemmaksi molempien kärkijoukkueiden Sheriffien ja SB Naantalin menettäessä viikonloppuna pisteitä. Kemiön Kiilat sen sijaan vahvisti asemiaan sarjakolmosena ollen nyt vain pisteen päässä naantalilaisista. Sheriffit Kaarinasta puolestaan johtavat lohkoa kahden pisteen etumatkan turvin SB Naantaliin, kun jäljellä on vielä neljä pelikierrosta. Kemiöllä on ehkä haastavin loppuohjelma, sillä se kohtaa loppukierroksilla sekä Sheriffit että SB Naantalin. Lohkon kakkossijaa ja paikkaa nousukarsintoihin jo kovastikin ratkaiseva peli Kemiön ja SB Naantalin välillä pelataan hiihtolomaviikon päättävänä sunnuntai-iltana Hemmingin liikuntahallissa Maskussa.

SB Naantalin miesten kakkosjoukkue M2 pelasi sunnuntaina vain yhden ottelun ottaen tärkeän 7-5 voiton RK Rangersistä. Tällä kertaa joukkueen kolmoskenttä Jukka Vallinin johdolla vastasi tehoista tehden yli puolet maaleista. Omaa 5-divisioonan lohkoaan johtava joukkue kasvatti näin piste-eronsa lohkon kolmostilaan jo yhdeksään pisteeseen, joten, kun jaossa on vielä kaksitoista pistettä jäljellä olevilla kuudella kierroksella, alkaa suora nousu ylöspäin jo häämöttää.Kuvassa M2 hyökkäys nousee Janne Laineen (5) johdolla.

Naisten joukkue pelasi viikko sitten viikonloppuna kotiturnauksen Maijamäessä ja saaliina oli yksi piste tasapelistä lohkojohtaja Loistoa vastaan. Ensimmäisessä pelissä tuli niukka 4-2 häviö Uudenkaupungin USB:a vastaan, mutta toisessa pelissä joukkue esitti kotiyleisölle yhden kauden parhaista peleistään viemällä 2-2 tasurilla pisteen Loistolta. Jäljellä on vielä neljä peliä, joissa joukkue pyrkii ohittamaan pisteen etumatkalla olevan USB:n ja siirtymään lohkon kolmannelle tilalle. Tämä takaisi paikan nousukarsintoihin 3. divisioonaan.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neste Oil

HPP-Tekniikka Oy

Nordkalk

Naantalin Kylpylä

Naantalin Rakennuspuu Oy

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy