Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EDUSTUS VOITTOON JA TAPPIOON KOTITURNAUKSESSA
Pe 11.01.2013 klo 22:00

SB Naantalin miesten edustusjoukkueen kauden ainoa kotiturnaus oli varsin kaksijakoinen. Sarjan kärkiottelussa Kaarinan Sheriffit otti ansaitun voiton lukemin 1-3, kun taas jälkimmäisessä TPS 2 kaatui taistelevan esityksen jälkeen maalein 6-3. Kun sarjaa on jäljellä 8 ottelua, on SB Naantali sarjassa melko tukevasti kiinni toisessa karsijan paikassa, mutta ykkösenä oleva Sheriffitkin on edelleen pisteen päässä iskuetäisyydellä.

Kalenterivuoden ensimmäinen sarjaottelu alkoi aamulla jo klo 10.30, mutta valmistautuminen oli molempien kärkijoukkueiden, SB Naantalin ja Sheriffien, osalta tehty huolellisesti. Joukkueet olivat kohdanneet kauden avausottelussa lokakuussa Taalintehtaalla ja silloin maaliverkot olivat heiluneet peräti 18 kertaa, kun naantalilaisten tehokas vastahyökkäyspeli ja taitava pallon siirtely olivat johdattaneet joukkueen 11-7 -voittoon. Kauden toinen kohtaaminen oli kuitenkin täysin erilainen. Molemmat joukkueet puolustivat äärimmäisen tarkasti ja pyrkivät pitämään oman viisikkonsa tiiviinä. Etenkin Sheriffit onnistuivat loistavasti puolustuspelissään. Naantalin poikien pelissä tuoksahti yllättävän kova jännittäminen eikä syöttöpeli missään vaiheessa yltänyt normaalille tasolle. Peli ratkesikin pieniin marginaaleihin. Muutama virhe, muutama jäähy ja homma oli siinä. Juuso Kiviluodon komean, toisessa erässä yläkulmaan ampuman 1-1-tasoitusmaalin jälkeen joukkueella oli oma momentuminsa, mutta kun ratkaisevia paikkoja ei onnistuttu käyttämään, iski Sheriffit lopulta kahdesti kolmannessa erässä ja vei voiton lopulta ansaitusti lukemin 1-3 ja riuhtaisi itsensä näin sarjan piikkipaikalle. Naantalin parhaita ottelussa olivat puolustajapari Juuso Kiviluoto-Janne Virta sekä varmasti maalilla pelannut Kalle Sunnari. Positiivista ottelussa oli toki se, että selvästi alle tasonsakin pelannut SB Naantali olisi muutamalla paremmalla pompulla voinut kärkiottelun voittaa. Jobinpostina ottelun lopussa Kiviluodon maalin syöttänyt, hyvää kautta pelaava Jerry Lastunen loukkasi pahasti olkapäänsä ja on epävarmaa, pystyykö Jerry enää pelaamaan tällä kaudella.

Toisessa ottelussa vastaan tullut TPS 2 on kehittänyt peliään kauden mittaan huimasti ja esitti ajoittain vahvaa pallollista peliä. Kun molemmat joukkueet karvasivat aktiivisesti, tuli ottelusta täysin vastakohta Sheriffit-otteluun, jossa molemmat joukkueet puolustivat tiiviisti ja kyttäsivät toisen virheitä. Timo Tuomialho iski kahdesti heti ensimmäisten minuuttien aikana Tomi Stenbergin esityöstä pallon häkkiin, joten alku oli Naantalille erinomainen. Tepsi pääsi peliiin mukaan vielä kavennusmaalillaan, mutta toinen erä sujui Naantalilta loistavasti. Kun Juha Keihäs, Mikael Nyberg ja Tarmo Kuitunen heiluttivat vastustajan verkkoa, oli peli 5-1-tilanteessa melko selvä. Molemmat joukkueet pelasivat kuitenkin aktiivisesti loppuun saakka ja molemmissa päissä nähtiin vauhtia ja vaarallisia tilanteita viimeisille minuuteille saakka. Antti Kultanen teki vahvan nousunsa päätteeksi maalin kulmalta kolmannen erän alkuun jo kuudennen maalin, jonka jälkeen Tepsi kaunisteli kahdella maalilla loppunumeroita 6-3:een. SB Naantalin riveissä oli monta onnistujaa ottelussa, mm. Tuomialho 2+2-tehoillaan osoitti taas pelimiehen otteita. "Tipin" ohella Mikko Peltolan ja Kim Lundahlin tehokas kärkikarvaajan työskentely tuotti lukuisia maalitilanteita vastustajan päässä. Kasper Moilanen, Kiviluoto ja Kultanen puolustuksessa näyttivät useaan otteeseen iän, kokemuksen ja ehkä myös massan tuoman merkityksen salibandyssä nuoria ja kevyehköjä tepsiläisiä vastaan ja puolustuksen neljäs lenkki Jarkko Huuhtanen pelasi kylmästi pallollisena ajoittain kovassakin paineessa. Maalipaikkoja oli lopulta paljon useampaankin osumaan, mutta tappamisen meininki usein näissä tilanteissa hyökkääjiltä puuttui. No, jääpähän nälkää tuleviiinkin otteluihin.


A.K.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neo

Osuuspankki

Jaycow

Fat Pipe

Naantalin Apteekki

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy