Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

SB NAANTALI JOULUTAUOLLE SARJAJOHDOSSA
Ti 11.12.2012 klo 22:00

Syksyn viimeiset ottelut pelattiin Leaf-Areenan matolla Kemiön Kiilaa ja TBS:ää vastaan. Kärkijoukkueiden tasaisessa taistossa SB Naantali tasoitti Juha Keihäksen ylivoimamaalilla KemKi:n johdon kolme minuuttia ennen ottelun loppua 3-3 -lukemiin, joihin numerot myös lopulta jäivät. Lopputulos oli melko oikeutettu, sillä Kemiö pelasi hyvän ottelun ja sai ajoittain hyvän paineen Naantalin maalille. Kalle Sunnarin hyvillä torjunnoilla ottelun kriittisissä vaiheissa Naantalin pojat pitivät itsensä kuivilla ja saivat siis revittyä arvokkaan tasapelipisteen. Toisaalta etenkin pallollisessa pelissä Naantali oli kokonaisuudessaan melko selvästi vastustajaa edellä ja voittokaan ei maalintekopaikkoihin suhteutettuna olisi ollut vääryys. Mm. Tarmo Kuitusen maali toisessa erässä hylättiin tuomarin liian hätäisen vihellyksen vuoksi. Kemiön maalivahti Frej Hellsberg pelasi erinomaisen ottelun ja tuskastutti Naantalin hyökkääjiä koko ottelun ajan.

Sarjan häntäpäässä majaileva TBS antoi päivän toisessa ottelussa yllättävän hyvän vastuksen SB Naantalille, vaikka ensimmäisessä erässä näytti siltä, että pelitilanteet johtavat jopa murskalukemiin. Etenkin ketju Varjonen-Nyberg-Lundahl oli pelituulella ja jo 10 minuutin kohdalla Naantali johti ottelua 3-0. Kolmen maalin johto tuntuu kuitenkin olevan joukkueelle vaikeahko tilanne käsitellä ja kahta viimeistä erää leimasivat helpot pallonmenetykset ja turhautuminen maalintekopaikoissa. TBS pääsikin lopussa jo maalin päähän, mutta johto kuitenkin lopulta piti ja näin SB Naantali otti tärkeän voiton lukemin 4-3.

Kokonaisuudessaan syyskausi oli tuloksellisesti hyvä. Kymmenestä pelistä vain yksi niukka tappio, sarjajohto ja vähiten maaleja päästänyt puolustus kertovat siitä, että pelissä on paljon hyvää. Pallollinen peli toimii hyvin ja joukkueen taitotaso on riittänyt pääosin hyvin melko haastavan pallollisen pelityylin vaatimuksiin. Suurimmat haasteet ovat olleet epätasaisuudessa pelien sisällä. Monessa pelissä yksi tai kaksi erää ollaan pelattu loistavaa peliä, mutta ehjiä kokonaisia otteluja ei ole ollut montaa. Ehdoton vahvuus joukkueessa on sen tasaisuus. Kolme ratkaisuihin pystyvää ketjua ja peliä hyvin tekevät puolustajat tekevät vastustajan pelin vaikeaksi. Vuosi 2013 avataan siis Naantalissa lauantaina 5.1., jolloin sarjakakkosena oleva Kaarinan Sheriffit tulee haastamaan SB Naantalin kärkiottelussa. Ottelu alkaa jo klo 10.30, toivottavasti mahdollisimman moni naantalilaishenkinen salibandysta kiinnostunut tulee seuraamaan ottelua!


A.K.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neo

ForSport

Kirvestyö Kelahaara

Osuuspankki

Neste Oil

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy