Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

ALKUKAUDEN KUULUMISET JA JATKOPELINÄKYMÄT
Ma 05.11.2012 klo 23:00

Miesten Edustuksen kausi on alkanut voitokkaasti ja kuuden pelatun kierroksen jälkeen se johtaa 3. divisioonan lohkoansa yhdessä Kemiön Kiilan ja kaarinalaisten Sheriffien kanssa tasapisteissä. Myös miesten kakkosjoukkue M2 on oman 5. divarin lohkonsa kärjessä ensimmäisten kierrosten jälkeen. Naisten joukkueen taival 4. divisioonassa on puolestaan käynnistynyt yskähdellen, mutta mahdollisuudet nousta ylempään loppusarjaan ovat vielä täysin olemassa.


Kuvassa nollapelin SBS Masku 2:sta vastaan pelannut Edustuksen maalivahti Klaus Kanervala.

Nuorimmista junnuikäluokissa tapahtuu Naantalissa ennen joulua ahkerasti, sillä Turun seudun Kortteliliigassa 04-pojilla on Maijamäessä kaksi turnausta (25.11. ja 16.12.) sekä 03-pojilla yksi kahdessa kaukalossa yhtäaikaa pelattava turnaus 6.12. Itsenäisyyspäivää juhlitaan näin Maijamäessä valtakunnan tulevaisuuden toivojen voimin oikein urakalla yhteensä 18 ottelun edestä.

E-junioreissa seuran tuorein tyttöjoukkue T02 pelasi viikonloppuna uransa ensimmäiset sarjapelit esittäen niissä kypsiä ja mallikkaita otteita. E2-poikien sarjoissa P02 kilpajoukkue on ylialueellisessa eliittisarjassa jo kaatunut FBT Karhut ja pelannut tasan TPS:n kanssa. Haastajasarjassa P03-poikien kilpajoukkue Stars yllätti ja eteni vuotta vanhempien sarjassa ylempään jatkosarjaan. P02 haastajajoukkue jäi (osaksi oman seuran 03:sten vuoksi) alkulohkossaan neljänneksi ja jatkaa kauttaan jatkosarjassa. Tämä ei joukkueita ole häirinnyt vaan peleissä kannustetaan toisia oman seuran ryhmiä tosimielellä kuten P03-otteluraportissa elävästi kerrotaan.

E1-poikien eliittisarjaan ei Turun alueelta ilmoittautunut yksikään joukkue, vaan molemmat seurankin joukkueet ovat mukana haastajasarjassa - tosin eri alkulohkoissa. Rigel-joukkueella on ensi viikonloppuna ratkaisupelit pääsystä ylempään jatkosarjaan. Enif-joukkue saalisti viimeksi avauspisteensä sarjassa, joten realistisesti ajatellen pelit jatkunevat alueellisessa jatkosarjassa.

D-juniorien tyttöjoukkueen T00 kausi on myös käynnistynyt lupaavasti huomioiden valtaosan tytöistä olevan D-ikäluokan nuorempaa vuosikertaa. Ilahduttavinta D-tyttöjen sarjassa on joukkueiden määrä, sillä 10 joukkuetta ei Länsirannikolla ole useasti ollut yhdessä tyttöjen sarjassa. D2-poikien joukkueista Trombit selvitti tiensä odotetusti ylialueelliseen eliittisarjaan ja haastajajoukkue Komeetat puolestaan ylsi ylempään jatkosarjaan.
Kuvassa P00 Komeettoja kotiturnauksessa Maijamäessä.

D1-poikien kilpajoukkue Hurricanes selvisi rimaa hipoen eliittisarjaan, joka käynnistyykin ensi viikonloppuna Maijamäen kotiturnauksella. Haastajajoukkue Tornados jatkaa pelejään alueellisessa jatkosarjassa niin ikään kotiturnauksessa Maijamäessä ensi viikonloppuna.

C-poikien P98-joukkue pelaa C2-sarjaa, jossa sijoittui alkulohkossaan neljänneksi ja jäi näin alueelliseen jatkosarjaan.

B-pojat ovat myöskin alkusarjansa pelanneet ja joukkueen taival jatkuu alueellisessa jatkosarjassa.

Kun näiden liiton erilaisia sarjapelejä pelaavien joukkueiden lisäksi muistetaan, että seuralla on omat ryhmät 2005, 2006 ja 2007 syntyneille lapsille, Ladysalibandy eli naisten harrasteryhmä sekä laaja 11 joukkueen sählypuulaakitoiminta, saadaan kokonaiskuva SB Naantalin tämän hetken toiminnasta.

Tervetuloa Maijamäkeen seuraamaan oman seuran joukkueiden otteita kotipeleissä.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Turun Lukko

Safe International

Sormat

RTV

Vakka-Suomen Sanomat

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy