Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EDUSTUKSEN KAUSI JATKUU LIEDOSSA, JOUKKUEESEEN MUUTOKSIA
Pe 19.10.2012 klo 20:30

SBS Liedon "ykkösjoukkue" SBS Lieto 3 taipui sarja-avauksessaan kahdesti, joten lietolaisten pistesarake osoittaa vielä pyöreää nollaa. Maalinteko vaikutti ainakin tökkivän pahasti, sillä joukkue osui kahdessa ensimmäisessä ottelussaa ainoastaan kolmesti, omaan päähän osumia meni vastaavasti tuplamäärä. Kotikentällään Lieto on kuitenkin varmasti iskukykyisempi, mutta Naantalia vastaan ei Lietohallin parkettialusta suurempaa kotietua tuo.

SB Naantali - SBS Lieto3
20.10.2012 klo 16:30, Lietohalli


Päivän toisessa ottelussa edustus kohtaa Runosmäen Urheilijat. Noin ikuisuuden verran länsirannikon kolmosen kärkikastissa keikkunut RunU aloitti kautensa varsin vaatimattomasti ottaen avauspeleistään ainoastaan yhden tasapelipisteen. Toinenkin tasuri oli runosmäkiläisille erittäin lähellä, mutta Kemiön pojat osoittautuivat maalin verran paremmiksi. RunUn huomisesta kokoonpanosta ei tarkempaa tietoa ole, mutta avausturnauksessa joukkueelta puuttui useampi edellisvuosien pistenikkari, joten jäämme innolla odottamaan minkälaisen vastustajan huomenna vastaan saamme. Taitoa ja kokemusta sieltä kuitenkin löytyy puolta enemmän mitä Naantalin leiristä, joten tarkkana saadaan olla.

SB Naantali - RunU
20.10.2012 klo 18:30, Lietohalli


Edustusjoukkue lähtee Lietoon jatkaamaan avausturnauksen malliin. Joukkueen terveystilanne on hyvä ja melkein täydellä rosterilla päästään pelaamaan. Kuluvan viikon keskiviikkona edustus haki ottelutuntumaa pelaamalla AFC Campuksen M35 joukkuetta vastaan. Ilman Harri Malkkia pelannut AFC hävisi Naantalille lukemin 8-3. Saatiin hyvä parkettipeli alle ja samalla mallilla kun jatketaan huomenna, niin hyvä tulee.

Edustusjoukkueen kausikokoonpanoon on tullut myös muutama muutos. Viime kaudella SB Naantalia edustaneet Ville Mäkinen ja Stefan Virtanen jättävät joukkueen. Mäkinen siirtyy AFC Campuksen kakkosjoukkueeseen ja Virtasen armeijakiireet estävät täysipainoisen osallistumisen joukkueen toimintaan.

Uutena pelaajana edustuksen rinkiin liittyy seuran oma kasvatti Jarkko Huuhtanen (synt. 1992). Jarkko vapautui lokakuun alussa armeijasta ja tuo taitavana ja ulottuvana pelaajana uudenlaisen vaihtoehdon valmennukselle. Jarkko pelasi viime kaudella armeijan ohessa 4. divisioonan Grim Reapersissä, josta käytännössä tehtiin täksi kaudeksi SB Naantalin miesten 2. joukkue. Reapersin ja SB Naantalin ohella Jarkko on edustanut SB Naantalin ja FBC Turun entistä SBC-akatemiaa, jossa pelejä kertyi pääosin b-junioreiden sm-sarjassa. Valitettavasti Jarkon pelilupaa ei huomisiin peleihin ehditty saamaan, mutta 4.11 peleissä pitäisi edustusoikeuden olla kunnossa.

Lauantain otteluiden lopputulokset löydät jo samana iltana tulostaulusta. Avausturnauksen otteluraportit myös luettavissa ---> SB Naantali - TPS 2, Sheriffs - SB Naantali


Tiedoitus

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Naantalin Apteekki

Vakka-Suomen Sanomat

Fat Pipe

HPP-Tekniikka Oy

Neste Oil

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy