Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EDARI VALMIINA ALKAVAAN KAUTEEN
Ke 26.09.2012 klo 22:00

SB Naantalin miesten joukkue alkaa olla valmis 30.9. starttaavaan 3.divisioonakauteen. Harjoitusotteluissa ollaan kohdattu pääosin kakkosdivisioonassa pelaavia joukkueita ja kovia päänahkoja on jo ehditty saalistaa. Mm. kakkosdivarin Paimion Ruoska ja FBT Blue Flames ovat kaatuneet hyvien esitysten jälkeen. Toisaalta viimeisissä harjoitusotteluissa tulleiden tappioiden myötä ollaan saatu jalat taas tukevasti maan pinnalle ja samalla huomattu, että parannettavaa riittää yhä runsaasti. Selvää kuitenkin on, että joukkueella on täydet mahdollisuudet lähteä voittamaan jokaista ottelua alkavalla sarjakaudella. Joukkueen henki on hyvä ja draivi sekä otteluissa että harjoituksissa on ollut erinomainen. Positiivista alkavaa kautta silmällä pitäen on myös se, että joukkue pelaa ns. Turun lohkossa, jolloin matkakilometrejä tulee selvästi viime kausia vähemmän.

Joukkueessa on tapahtunut viime kauteen verrattuna jonkin verran muutoksia, mutta runko on säilynyt mukavasti kasassa. Peter Erikssonin muutettua pohjoiseen vastaa tällä kaudella valmennuksesta pelaajavalmentajatrio Kultanen-Kuitunen-Huovinen, joista Kultasella on päävastuu. Pelaajapuolella koettiin muutama menetys (mm. Harri Malkki), mutta tulopuolella on erittäin hyviä vahvistuksia. Rutkasti maalintekovoimaa ja kokemusta joukkueeseen tuovat AFC:ssä ykkös- ja kakkosdivarissa maaleja mättänyt Juha Keihäs sekä SBS Maskusta tullut maaliahne Timo Tuomialho. Molemmat ovat entisiä SB Naantalin pelaajia, joten sopeutuminen porukkaan on tapahtunut nopeasti. Kolmas paluumuuttaja on aikoinaan kakkosdivisioonaa Naantalin riveissä pelannut puolustaja Juuso Kiviluoto, joka rightin pelaajana tuo arvokkaita vaihtoehtoja mm. erikoistilanteisiin. Lisäksi kauden kynnyksellä joukkueeseen liittyi viimeksi SBS Maskussa ja aiemmin mm. FBC Turussa pelannut monipuolinen Pasi Varjonen. Viime kauden lopulla pitkään sivussa olleet Mikael Nyberg, Kasper Moilanen ja Jerry Lastunen ovat myös joukkueen mukana täydellä sykkeellä ja ovat osoittaneet erinomaista virettä harjoitusotteluissa. Lisäksi joukkueen mukana ovat loistavaa asennetta ja ennakkoluulottomuutta osoittaneet omat juniorit Ville Laaksonen ja Pekka Leppänen, jotka ensisijaisesti pelaavat junioreissa, mutta tulevat varmasti tekemään debyyttinsä kauden mittaan myös miesten tasolla.

Kauden ensimmäiset tosipelit pelataan Taalintehtaalla 30.9. jolloin vastaan asettuvat Sheriffit ja TPS 2 ja sen jälkeen kausi jatkuu 20.10. Liedossa kahdella ottelulla.

SB Naantalin joukkue alkavalla kaudella 2012-13


Maalivahdit
Klaus Kanervala
Rami Lehtilä
Kalle Sunnari

Puolustajat
Lauri Huovinen
Jukka Laihonen
Mikko Peltola
Juuso Kiviluoto
Tommi Liimatainen
Antti Kultanen
Kasper Moilanen

Hyökkääjät
Mikael Nyberg
Timo Tuomialho
Stefan Virtanen
Pasi Varjonen
Tomi Stenberg
Juuso Heikkilä
Tarmo Kuitunen
Ville Mäkinen
Juha Keihäs
Kim Lundahl
Jerry Lastunen
Ville Laaksonen
Pekka Leppänen


Antti Kultanen
Vastuuvalmentaja

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe

Mäkinen

ForSport

RTV

Euromaster

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy