Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

KAKSTONNISILLE HOPEAA MESTAREIDEN CUPISSA
Su 09.09.2012 klo 18:35

TPS Salibandyn järjestämässä jo perinteiseksi muodostuneessa alkukauden turnauksessa, johon pyritään kutsumaan jokaisesta juniori ikäluokasta alueidensa parhaat joukkueet ympäri Suomea, SB Naantalin 2000-syntyneiden poikien joukkue taisteli itsensä hopeamitaleille. Loppuottelussa vantaalainen Tikkurilan Tiikereiden Zero-joukkue korjasi kirkkaimmat metallit tällä kertaa.Vaikka hävityn finaalin jälkeen pojat olivatkin pääasiassa "kypärät kallellaan", niin suurimmat voiton kaverit saavuttivat laittaessaan turnauksen aikana pelinsä kuntoon kesätauon jälkeen ja raivaten tiensä finaaliin asti kolmen ensimmäisen hävityn (!!) pelin jälkeen.

Neljännessä pelissä oululainen OLS joutui ketsuppipullo-efektin uhriksi (8-0) ja tie loppupeleihin oli auki. Puolivälierässä kaatui tuttu vastustaja pääkaupunkiseudulta Oilers Millennium, jota pidettiin turnauksen ykkössuosikkina. Välierässä viime sarjakaudella naantalilaiset joka kerta kellistänyt ja myös lauantaisen keskinäisen alkulohkopelin voittanut FBC Turku oli yllättävästi monta askelta jäljessä mallikasta peliä esittäneistä kakstonnisista.

Finaalipeli Tikkurilan Tiikereitä vastaan oli sitten melkoisen täydellinen toisinto lauantain alkulohkopelistä. Pitkälle toiseen erään pelatiin tasaisesti ja tasanumeroissa, mutta sitten parempaan pallollisen pelin kyenneet vantaalaiset onnistuivat tekemään ratkaisevat maalit.

Ikäluokan joukkueet eripuolilla maata tuntuvat olevan melkoisen tasavahvoja, sillä valtaosa jatkopeleistä oli maalierolla mitattuna tasaisia. Myös ennakkoarvailut turnaussijoituksista menivät melkoisesti pieleen, sillä turnausvoittaja Tiikerit arvioitiin sijoilla 5-8 ja hopeamitalisti SB Naantali sijoille 9-10.

Varmasti osansa poikien hyviin otteisiin oli raikuvan rytmikkäästi läpi turnauksen kannustanut faniryhmä, jota pojat fiksusti kävivät kiittämässä mitaliseremonian jälkeen.

SB Naantali onnittelee kakstonnisten joukkuetta yhdestä seuran poikajuniorien kovimmasta saavutuksesta. Joukkue on toteuttanut seuran linjaa panostamalla laaja-alaisesti kaikkien toimintaan osallistuvien pelaajien kehittämiseen. Kun lajivalintojen ja muiden syiden vuoksi pelaajisto pakostakin elää, niin uusia vastuunkantajia löytyy omasta takaa. Hopeamitalit Mestareiden Cupista on yksi merkki onnistuneista toimintavalinnoista. Myös joukkueen taustoihin on saatu panostettua esimerkillisesti, kuten joukkuekuvan takarivistä voi laskea.

Menestystä alkavalle pelikaudelle!

Arto A.

(kuvat Arto Ahonen)


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe Jab

Neste Oil

Turun Osuuskauppa

Naantalin Energia

Tata Steel

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy