Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

MIESTEN EDUSTUS PÄÄTTI KAUTENSA KOLMANTEEN SIJAAN
Ke 28.03.2012 klo 20:30

Kauden viimeinen turnaus on pelattu, joten on paikallaan raapustaa lyhyt katsaus menneeseen kauteen.
Sarjan kärkipäässä läpi kauden keikkunut miesten joukkue voitti Raumalla myös viimeiset sarjapelit, kun NTK taipui lukemin 8-5 ja kauden päätöspelissä SB Naantali - SBS Draivia päädyttiin lopputulokseen 9-4. Tämä ei kuitenkaan riittänyt kuin väliaikaisesti sarjan kakkospaikkaan, sillä SalBa 2 voitti päätöspelinsä MeLua vastaan selvin 12-0 lukemin ja kiilasi takaisin karsintapaikkaan oikeuttaneelle kakkostilalle.

Peräti 15 uutta pelaajaa viime kesänä haalinut edustusjoukkue lähti mielenkiintoisista asemista kauteen 11-12. Sanomattakin selvää oli, ettei organisoidusta joukkuepelaamisesta voitu puhua, kun niin monta entuudestaan toisilleen tuntematonta pelimiestä laitetaan yhtäkkiä samaan kaukaloon ja samalle puolelle. Onneksi sarjatasona kolmosdivari antaa vielä tällaisen touhun jokseenkin anteeksi. Lopussa kuitenkin nähtiin se, miten kokeneimmat ja yhdessä pitkään pelanneet joukkueet valtasivat ykkös- ja kakkospaikan itselleen.

Joukkuepelissä jäätiin selvästi SalBa 2 ja Rupun tasosta, vaikka henkilökohtaista taitoa meiltä varmaan löytyikin enemmän kuin näiltä porukoilta. Ottelut Rupua vastaan olivat ihan hyviä pelejä, joita hallittiinkin, mutta kurinalaisuus ja virhealttius tekivät ne ratkaisevat erot. Kärkipeleistä Rupua ja Salba 2:ta vastaan tuloksina oli vain yksi voitto ja kolme tappiota, mitkä osaltaan kertovatkin kaiken olennaisen. Edellä mainitut joukkueet onnistuivat myös paremmin pitämään tasonsa sarjan heikompia joukkuieta vastaan ja kääntämään tiukemmat matsit itselleen. Naantalilla taas kokoonpanojen voimakas eläminen turnauksesta toiseen vei varmasti parhaimman terän esityksistä, mutta turha senkään taakse on paeta, kun kuitenkin saatiin varsin iskukykyinen porukka jokaiseen sarjaotteluun.

Loppukauteen voidaan kuitenkin olla varsin tyytyväisiä, sillä kevään saldo kirjattiin lukemiin 6-1-1 (voitot, tasapelit, häviöt). Kokonaisuutena myös ihan positiivinen kausi, kun miettii vielä lähtökohtia. Aloitettiin yllättävänkin hyvin kolmella suoralla voitolla ja oltiin kärjessä, sen jälkeen se perinteinen notkahdus ja välitön kärkitilan menetys. Rupu käytti hyväkseen tämän meidän notkahduksen, otti ratkaisevan etumatkan, mistä se ei sitten enää sarjan jatkuessa luopunut. SalBan kakkosporukan kanssa käyntiin viimeiselle kierrokselle asti tasaväkinen kamppailu, jossa vanhan koulukunnan "sählyä" hyvällä tiimihengellä pelannut raumalaisporukka veti lopulta pidemmän korren ja nappasi ihan ansaitusti karsintapaikan.

Pelaajistosta kauden suurimpiin onnistujiin voidaan laskea puolustaja, pelaaja-valmentaja Antti Kultanen (10+12), joukkueen maalipörssin voittaja Kim Lundahl (21+8) ja varakapteeni Tarmo Kuitunen (12+9). Nuorisokolmikolta Virtanen - Virtanen - Urponen nähtiin myös mallikkaita otteita ja todella näyttäviä pelikuvioita, joskin pistetilastot olisivat heillä kullakin voineet olla vielä paljon suuremmat.

Suurimmat krediitit menevät kuitenkin joukkueen sisäisen pistepörssin voittajalle Harri Malkkille (7+24), joka oman ilmoituksensa mukaan päättää hienon pelaajauransa tähän kauteen. Aivan kokonaan tuskin pääsemme Malkista eroon, hänen todennäköisesti jatkaessa valmennustehtävissä vielä peliuransa jälkeen. Jotenka tuttu hahmo lienee bongattavissa halleilta vielä tulevaisuudessakin. Joka tapauksessa kiitokset Harrille miesten joukkueen puolelta pelivuosista ja myöskin valmennuksellista tuesta ja näkemyksistä miesten joukkueen hyväksi!

Edustus hyvästelee myös Pohjanmaalle suuntaavan päävalmentajansa Peter "Petsku" Erikssonin ja näin ollen ensi kaudella mennäänkin sitten uuden valmentajan johdolla. Kiitokset myöskin vielä Petskun suuntaan!

Miesten joukkueen valmennus tulee siis muuttumaan ja parin uuden nimen kanssa ollan oltu yhteydessä ensi kautta koskien. Varsinaisen päävalmentajan paikka on vielä haussa ja tästä tiedoitetaan myöhemmin, joten pysy kuulolla! Kuvien tunnelmista päästään nauttimaan taas ensi kaudella!

M.P.(kuvat Oskari Ahonen)
(päivitys 27.3.2012 klo 23:50)


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe

Neste Oil

RTV

Turun Osuuskauppa

Minisun

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy