Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

PETSKU JA PULKKA - VALMENNUSKOORDINAATTORI POHJOISEEN
La 17.03.2012 klo 22:40

SB Naantalin valmennuskoordinaattori Peter Eriksson eli Petsku siirtyy urheilukauppiaaksi Pohjanmaalle ja näin ollen välitön yhteistyö seuran kanssa päättyy tällä erää maaliskuun loppupuolella.

Petskun kiertokulku erilaisissa urheilun ja salibandyn tehtävissä siis jatkuu. Tähän asti monia aikuisvuosiaan Turun seudulla viettänyt pääkaupunkiseudulta lähtöisin oleva jalkapalloilija on ollut mukana monessa alueen salibandyseuroista tavalla tai toisella. Nyt maantieteellinen alue vaihtuu tykkänään. Kaikkea se nainen miehen saakin tekemään!

Seuran C-poikien joukkueiden valmennuksesta muutaman vuoden vastanut Petsku saikin C-poikien vanhempainillassa mukaansa tulevassa ympäristössä välttämättömän kulkuvälineen.


Kulkuvälineen luovuttivat joukkueenjohtajat Minna Iivanainen ja Marjaana Laaksonen.


Erikssonin työlle seurassa on jo löytynyt suurelta osin jatkajat. C-poikien valmennusvastuun ottaa Klaus Kanervala, joka on toiminut jo kuluneella kaudella Petskun aisaparina joukkueiden valmennuksessa.

Valmennuskoordinaattorin hommaan juniorijoukkueiden valmentajien tukihenkilöiksi nimetään Tapio Lautanala ja Pasi Pohjaranta. 2000-poikien valmentajat Tapio ja Pasi ovat näin valmiita auttamaan muita joukkueita antamalla käytettäväksi omat hyviin tuloksiin johtaneet menetelmänsä ja käytäntönsä suurehkon juniorijoukkueen vetämisessä.

Miesten Edustusjoukkueen valmentajan paikalle ei toistaiseksi ole vielä löytynyt uutta vastuunkantajaa. Haku ja kartoitus Petskun seuraajasta on menossa.
Petsku omimmillaan jakamassa oppeja ja kokemuksia muille.

Tsemppiä ja hyvää jatkoa Petskulle uudessa hommassa SB Naantalin puolesta!!


kuvat ja teksti Arto A.


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Vakka-Suomen Sanomat

Fat Pipe

Turun Osuuskauppa

Neste Oil

Tata Steel

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy