Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

Edustusjoukkue matkaa ratkaisupeleihin Raumalle
Pe 16.03.2012 klo 21:00

Kolmosdivisioonalohkon runkosarjan viimeiset pelit ovat käsillä ja edustuksella on vielä saumat nousta kakkospaikalle ja sitä myötä 2.divisioonan karsintoihin. Karsintapaikka ei kylläkään ole enää kokonaan omissa käsissä, sillä toisella sijalla ennen päätöspelejä majaileva Rauman Salban kakkosjoukkue on SB Naantalia pisteen edellä ja voi omat pelit voittamalla säilyttää asemansa sarjakakkosena. Vähintäänkin mielenkiintoinen sarjaturnaus on siis edessä huomenna 17.3. Pelit pelataan Rauman kauppiksella, josta turnausisäntä saa varmasti kaiken edun irti. SalBan kotiedusta huolimatta SB Naantalin ainut tarkoitus on ottaa kaksi selvää voittoa ja neljä pistettä, jonka jälkeen paineet jäisivätkin sitten kotijoukkueelle, joka päättää runkosarjan viimeiseen otteluun MeLua vastaan.

Myös sarjan peräpäässä taistellaan kovasti sarjapaikoista, tosin suorat putoajat ovat jo selvillä MeLun ja SBS Porin matkatessa yhtä sarjaporrasta alaspäin. SBS Pori tehnee myös jonkiasteisen ennätyksen tippuessaan kolmatta kertaa putkeen pykälää alaspäin. Toki siellä on miehistö pitkälti vaihtunut "kultavuosista", mutta kurssia ei ole siltikään saatu käännettyä. Tässä lohkossa on useammalla joukkueella mahdollisuudet jäädä vielä kolmanneksi viimeiselle sijalle, johon sijoittumalla joutuisi karsintaotteluun 4.divisioonan kärkiporukoita vastaan.

SB Naantali kohtaa otteluissaan paineettomassa tilassa turnaukseen lähtevän NTK:n ja sarjapaikkaa puolustavan SBS Draivian. Molemmissa peleissä saadaan varmasti tehdä täysi työ, mikäli tavoiteeksi asetetut 4 pistettä meinataan peleistä ottaa.

NTK on kirjoittanut turnauksesta otteluennakkoa ja se on luettavissa TÄSTÄSB Naantalin ottelut huomenna:


14:00 NTK - SB Naantali

17:00 SB Naantali - SBS Draivia


M.P

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neo

Vakka-Suomen Sanomat

Neste Oil

Naantalin Energia

Vakuutusyhtiö IF

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy