Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

Edustus nappasi täyden pistepotin Raumalta
La 01.10.2011 klo 22:00

Lauantain avausturnaus päättyi pisteiden valoissa mieluisasti, kun miesten joukkue teki onnistuneen reissun Satakuntaan, tuoden aurinkokaupunkiin täyden pistepotin. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Porilaisjoukkue FBT Pitu numeroin 5-4 ja jälkimmäisessä kohtaamisessa Porin entinen liigaylpeys SBS Pori hieman selvemmin 6-3.

SB Naantali otti molemmissa peleissä kontrollin heti alusta asti. Oltiin vastustajia edellä useilla osa-alueilla ja pelien alut hoidettiin mallikkaasti oman pään pysyessä täysin koskemattomana. Pitua vastaan johdettiin ensimmäisen erän jälkeen selvin 3-0 lukemin, mutta päästettiin omilla virheillä kaveri vielä mukaan pistejahtiin. Sinäänsä tuttu tilanne, kun itse möhlitään useampi hyvä tontti, niin vastustaja kuittaa puolittaisista paikoistaan melkoisella prosentilla. Useampia tilaisuuksia oli tappaa peli, mutta tällä kertaa tehtiin homma vähän turhankin jännäksi.

SBS Poria vastaan mentiin pitkälti samalla kaavalla, lukemien ollessa kuitenkin parhaimmillaan jo 5-0. Muutama peräkkäinen nukahdus viimeisen erän loppupuolella, ja tilanne olikin jo 5-3. Lopussa saatiin peliin järkeäkin mukaan ja nähtiinpä vielä varmasti yksi päivän komeimmista maaleista Virtasten veljesten taiteillessa loppulukemat 6-3 SB Naantalin hyväksi.

Peleistä saatin se mitä haluttiinkin ja neljällä pisteellä onkin hyvä lähteä tuleviin kotipeleihin, mitkä pelataankin tasan kolmen viikon päästä 22.10 Naantalin Maijamäessä. Sinne on jokainen tervetullut katsomaan miesten joukkueen uusia pelikuvioita! Kolmisen viikkoa on tosiaan aikaa hioa peliä vielä parempaaan kuosiin ja saada ketjukoostumukset vielä paremmalle mallille. Viimeistelyyn tarvitaan ainakin vielä lisää tarkkuutta, sillä tänäänkin oli molemmissa peleissä mahdollisuus tuplata maalisaldot paremmalla osumaprosentilla. Joukkuepuolustaminen oli jo kohtuullisen hyvällä tasolla ja Lehtilä pelasi maalissa myös hyvät pelit. Mitään salibandyn riemujuhlaa tai ihmeitä ei tänään nähty, mutta kohtalaisilla peleilläkin napsittiin tärkeät pisteet plakkariin ja tästä on mukava lähteä kehittämään kokonaisuutta entistä paremmaksi.

Tulokset ja tilastot otteluista löytyvät tulostaulusta ja näistä linkeistä:

FBT Pitu - SB Naantali
SB Naantali - SBS Pori

Ennen kotipelejä SB Naantali ottelee seuraavaksi harjoituspelin muodossa 3.divarin "Turun lohkon" FBT Blue Flamesia vastaan. Ottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona 5.10 klo 20.30 Turun Kilosportissa.


M.P

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe Jab

Naantalin Rakennuspuu Oy

Jaycow

Tata Steel

Naantalin Kylpylä

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy