Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

SARJAPELIT ALKAVAT !!
Pe 23.09.2011 klo 00:10

Varsinainen sarjakausi pyörähtää käyntiin tulevana viikonloppuna. Ensimmäisenä matsien makuun pääsevät C2(97)-pojat, jotka aloittavat kautensa jo lauantaina 24.9. ja kauden ensimmäiset sarjapelit Maijamäessä pelataan juuri C2-poikien toimesta jo parin viikon päästä 8.10.

NAISTEN LUOPUMINEN SARJASTA

Kuten tiedotusvälineistä olette jo saaneet lukea SB Naantalin Naisten joukkue ei saanut kasaan riittävää pelaajamäärää lähteäkseen tahkoamaan läpi pitkin Suomen pelattavaa 1. divisioonan "länsi"lohkoa. Muut edellytykset kauden läpi viemiseen sitten olivatkin kasassa. Viime vuoden joukkueesta, joka oli sekin kohtuullisen vähäväkinen, vain muutama pelaaja siirtyi toiseen seuraan, mutta kun lähes puolet lopetti peliuransa ja jäljelle jäi alle kahden kentällisen verran lähinnä junioripelaajia, niin pyyhe lensi kehään. Hämmästyttävintä asiassa on, että uusien pelaajien saaminen 1.divisioonan joukkueeseen on suunnilleen vaikeampaa kuin hampaiden repiminen suusta. Pikkubussillinen pelaajattaria kävi hallin ovella kääntymässä ja ilmoittamassa ettei kiinnosta syystä jos toisestakin. Erityisesti harmittaa niiden tyttöjen ja naisten puolesta, jotka oikeasti olisivat halunneet treenata ja pelata.

Kuitenkaan aivan ilman edustusta SB Naantali ei ole naisten sarjoissa, silllä c-tyttöjen joukkue pelaa lisäpelejä saadakseen myös naisten 4. divaria. He tutustuvat uuteen sarjatasoon ensimmäisen kerran 8.10. ja kotiturnaus on Maijamäessä 5. marraskuuta.

MIESTEN EDUSTUS

Miesten edustusjoukkueen pelaajatilanne on kesän ja syksyn aikana ollut päinvastainen kuin naisten puolella. Kolmosdivariin noussut ryhmä on saanut kirjoihinsa runsaasti sekä paluumuuttajia että muuten kokenutta pelaajistoa. Myös SBC Akatemia-kierroksen läpikäyneet junnut ovat valtaosin palanneet takaisin SB Naantalin pelipaitaan. Miesten kausi alkaa reissulla Raumalle lokakuun ensimmäisenä päivänä. Kotiturnaus Maijamäessä on vuorossa jo lokakuun loppupuolella 22.10. Odotukset menestyksen suhteen ovat toiveikkaan myönteisiä. Katsotaan miten Peter "Petsku" Eriksson saa ryhmänsä pelaamaan yhteen.

JUNIORIJOUKKUEET

Seuran B-poikien joukkueelle kävi hieman kuten naisten joukkueellekin. Keväällä oli ryhmä kasassa ja joukkue ilmoitettiin sarjaan. Kesän jälkeen pelivalmiita kavereita olikin jäljellä vain viisi-kuusi poikaa. Toivottavasti tämä ei ole keskiarvo suomalaisten nuorten miesten sitoutumishalukkuudesta ja lähitulevaisuuden hahmottamiskyvystä. Hurraamisen aihetta ei kyllä ole. Onneksi osalle jatkamishalukkaista pystyttiin tarjoamaan jatkomahdollisuudet edustuksen ringissä ja osalle muissa joukkueissa.

Naisten sarjasta lisähaasteita hakevat C-tytöt aloittavat oman sarjansa 2.10. Ukissa. Alkusarjassa heillä ei ole kotiturnausta.

C1(96)-pojat aloittavat kautensa 1.10. Kilopsortissa Turussa. Myös heillä ei ole kotiturnausta alkusarjassa.

D1(98)-pojat aloittavat sarjan suoraan kotikentällä Maijamäessä C2-poikien perään seuraavana päivänä eli 9.10.

D2(99)-poikien sarja käynnistyy 15.10. turnauksella Leafillä.

SEURAYHTEISTYÖ

SB Naantali ja myöskin vahvasti naantalilaistaustainen miesten 4. divaria pelaava Grim Reapers ovat käynnistäneet yhteistyön, joka käsittää pelaajavaihto- ja valmennusyhteistyön. SB Naantalin Edustusjoukkueen ulkopuolelle jääneitä pelaajia on siirtynyt Reapersiin pelaamaan ja SB Naantalin valmentajan Peter Eriksson on tarkoitus vetää osa Reapersin treeneistä. Yhteistyö tähtää pelikauden jälkeen suoritettavaan seurafuusioon ja SB Naantalin Miesten kakkosjoukkueen muodostamiseen ensi kaudeksi. Tällä tavalla pyritään tarjoamaan aikuisikään asti pelihalunsa säilyttäneille miespelaajille eritasoisia mahdollisuuksia harrastaa salibandyä nimenomaan Naantalissa.

Hyvää käynnistyvää salibandykautta 2011-2012


Arto Ahonen
seurakoordinaattori

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

LKV Tuomiset

RTV

Liedon Säästöpankki

Naantalin Kylpylä

ForSport

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy