Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

KAUSIKATSAUS 2010-2011
Ti 31.05.2011 klo 23:45

KAUSIKATSAUS 2010-2011

Tämän pelikauden kesäisiin hetkiin venynyt kausikatsauksen julkistus aloitetaan onnitteluilla seurassa pelaaville uusille ylioppilaille ja muille valmistumistaan juhliville.

Kauden pelilliset hyvät saavutukset ovat tulleet jo aikaisemmin kattavasti kerrottua, joten tällä kertaa katsaus käsittelee enemmän seuratoiminnan tapahtumia.

AIKAKAUDEN LOPPUJA…

Yksi merkittävä aikakausi naantalilaisessa salibandyssä päättyi, kun paikallisen (nais)salibandyn perustajahahmo Aarno Niemi päätti taipaleensa Naisten Edustusjoukkueen peräsimessä. Mittavan uran tehneenä hän nosti naantalilaisen naissalibandyn lähes tyhjästä nykyiseen kukoistukseen. Naisten joukkue nousi muutamassa vuodessa nelosdivarista ykköseen liigakarsintojen portille, tyttöjoukkueet saavuttivat kolme Suomenmestaruus hopeaa, kolme pelaajaa esiintyi nuorten maajoukkueessa ja yksi heistä saalisti nuorten maailmanmestaruushopeaa!!!

Kiitokset ja kumarrukset Aarnolle vuosia kestäneestä sitoutuneesta toiminnasta naantalilaisen salibandyn hyväksi!

Onneksi kaupungista löytyi henkilö, joka uskalsi astua jatkamaan Aarnon työtä Naisten joukkueen vetäjänä. Sami Liikkasella on kokemusta lajin parista riittävän paljon, jotta uudet haasteet eivät pelottaneet.

Poikajunioripuolella tehty akatemiayhteistyö myös päättyi käytännön järjestelyiden muodostuttua mahdottomiksi. Vanhimmissa junioreissa onkin nyt uuden alun paikka.

Samaan aikakauden päättymisruuhkaan voitaneen luokitella Liikuntahallin lattian purkaminen ja uuden asennus. Syksyllä voimme kokeilla, että ”pomppiiko paremmin”. No, tuskin uusi lattia nykyistä huonompi ainakaan on.

… JA ALKUJA

Uusia alkuja voidaan todeta olleen useita – erityisesti valmennuspuolella, jossa seuran valmennuskaarti kävi laajasti perustason koulutuksessa. Jatkoa on luvassa syksyllä sekä liiton koulutusten että seuran sisäisen koulutusputken myötä, josta on pitkälle vastuussa seuran tuore valmennuskoordinaattori Peter Eriksson.

Muutaman vuoden tauon jälkeen myös tyttöpuolella saatiin jatkumoa, kun 2001-syntyneiden tyttöjen ympärille perustettiin uusi joukkue. Poikien puolella pelaajia riittää ja uusi joukkue syntyy vuosittain. Ainoa mahdollinen este tälle on vetäjien puuttuminen. Tässä toimintaan osallistuvat vanhemmat ovat aina avainasemassa – käytännön fakta, jota on vaikea muuksi muuttaa.

Miesten joukkueen tekemisessä alkaa olla nyt sen verran uusia tuulia purjeissa, että kasvavalle joukolle poikajunioreita pystytään tarjoamaan tulevaisuudessa pelimahdollisuuksia oman seuran väreissä. Samanlaisia uusia tuulia on juniorijoukkueiden välisessä yhteistyössä, jolla kehittyville yksilöille tarjotaan mahdollisuuksia saada kokemusta myös oman joukkueen ulkopuolella.

Ja sokerina pohjalle tieto siitä, että SB Naantalin 2000-poikien joukkue on mukana syksyllä TV2:n Galaxi-ohjelman SäBäMestari 2011 kilpailussa. Silloin voi jokainen naantalilainen vanhempi jännätä yhdessä lastensa kanssa miten omat pojat pärjäävät.

katsauksen kokosi
Arto Ahonen, seurakoordinaattori
31.5.2011


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Safe International

Neste Oil

Fat Pipe

RTV

Fat Pipe Jab

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy