Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

JUNIORISPONSORIT JATKAVAT – TOIMINTA MAHDOLLISTUU
Su 24.04.2011 klo 16:45

Turku Energia ja Turun Osuuskauppa TOK jatkavat SB Naantalin junioritoiminnan tukijoina myös vuoden 2011.

SB Naantalin junioritoiminta on saavuttamassa lähivuosien aikana yhden keskeisistä tavoitteistaan. Tavoite on muodostaa junioreihin joukkue kaikille ikäkausitasoille A-E-junioreissa Salibandyliiton sarjoissa sekä tyttöjen että poikien puolella. Aivan vielä tuossa tavoitellussa tilanteessa ei olla.

Tavoitteen saavuttaminen tuo tullessaan myös käytännön ongelmia, joista merkittävin on salivuorojen riittämättömyys Naantalissa. Siksi SB Naantalikin on ryhtynyt ostamaan salitilaa naapurikuntien halleista. Päättyvällä pelikaudella seura ja sen joukkueet käyttivät salitilan hankintaan viisinumeroisen määrän euroja käytännössä ainoana naantalilaisena sisäpeliseurana. Tässä tilanteessa seuran saama sponsorituki junioritoimintansa rahoittamiseen on erittäin tärkeätä.

Turku Energia on tehnyt yhteistyötä SB Naantalin kanssa jo useita vuosia. Tänäkin vuonna useat lapset saavat ensikosketuksensa salibandyyn Turku Energia -liigassa. Turku Energian kannalta yhteistyössä tärkeitä tekijöitä ovat konsernin ja seuran jakaman yhteisen arvomaailman lisäksi ympäristömyötäisyys, paikallisuus, lasten ja nuorten huomioiminen toiminnassa sekä hakijan tarjoamat markkinointimahdollisuudet.

Turun Osuuskauppa TOK aloitti yhteistoiminnan SB Naantalin kanssa edellisvuonna. Lasten ja nuorten urheilutoiminnan tukemiseen on TOKissa luotu oma TOK Bonus-järjestelmä. SB Naantalissa kyseinen tuki kohdistetaan suoraan juniorijoukkueille. Mukaan järjestelmään voi ilmoittautua TOKin internet-sivulla tästä linkistä .


Arto Ahonen
seurakoordinaattori

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Vakka-Suomen Sanomat

HPP-Tekniikka Oy

Multimediatoimisto Nemedia Oy

Fat Pipe

Neo

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy