Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

SÄHLYPUULAAKI-KUULUMISIA
Su 13.02.2011 klo 23:15

Naantalin Sählypuulaakin runkosarja on viimeisiä kierroksiaan vaille valmis. Pleijarit ja sijoituspelit pelataan maaliskuun puolesta välistä huhtikuun puoleen väliin. Varsin tasaisen sarjan kärjessä on lievästi yllättäen SBN Ikämiehet parhaana tehomiehenään vielä b-juniori-ikäinen, paremmin ralliohjuksena tunnettu Samuli Vuorisalo. Tutut vahvat nimet AC Zägä ja Ukko-Pekka seuraavat tiiviisti kannoilla. Lyömättömien lento on voitokkaan alkukauden jälkeen hieman tasaantunut ammattilaisvahvistusten lopetettua.

Sarjassa on mukana monien vakionimien lisäksi myös muutamia uusia tuttavuuksia. Yksi niistä on FBC Cerion United, joka koostuu turkulaisen Cerion-yrityksen työntekijöistä. Cerionin väki pitää kunnostaan huolta osallistumalla sekä kesällä että talvella erilaisiin harrastesarjoihin. Joukkueen kapteeni Tommy Aalto on ollut tosi tyytyväinen sählypuulaakisarjaan ja sen järjestelyihin. Firman väen yhteiset urheiluharrastukset ovat ilmeisesti olleet osaltaan vaikuttamassa myös siihen, että Cerion sijoittui 13. sijalle Suomen parhaat työpaikat kisassa alle 50 työntekijän sarjassa parhaana lounais-suomalaisena firmana (Talouselämä 5/2011).

Tämän kauden puulaakissa on rikottu myös eräänlaisia raja-aitoja, kun Räyringin Jyskeen Tiiamari Gröndahl ja Stina Selander ovat ensimmäisinä naispuolisina pelaajina puulaakissa koetelleet Kuppiksen maaliverkkojen pitävyyttä ja kirjoittaneet nimensä pistepörssiin.

Sählypuulaakin sivut ovat täksi kaudeksi muuttaneet seuran Ikämiesten sivulle
http://www.sbnaantali.fi/index.php?sivu=200&joukkue=13. Sieltä löytyvät sarjataulukko ja pistepörssi sekä otteluohjelma tuloksineen.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Turun Osuuskauppa

Fat Pipe Jab

Fat Pipe

Minihinta

Neste Oil

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy