Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

Edustus sarjakärkeen
Ti 08.02.2011 klo 22:00

SB Naantalin kausi miesten nelosessa jatkui kahdella tärkeällä voitolla Team-17:a ja TVA:ta vastaan. 7-3 ja 8-5 -lukemiin päättyneiden otteluiden ansiosta joukkue nousi lohkossaan kärkipaikalle, kun sarjaa on jäljellä vielä neljä ottelua. Samalla mahdollisuudet sarjanousuun ottivat aimo askeleen eteenpäin.

Ottelussa Teamia vastaan varovaisen ja hapuilevan alun jälkeen Naantalin vauhti hyydytti vastustajansa toisessa erässä, jolloin ykkösketju Lastunen-Malkki-Lundahl sai pelinsä pyörimään ja verkon heilumaan. Valmennusvelvollisuuksiensa takia vain kaksi ensimmäistä erää pelannut Harri Malkki käytännössä ratkaisi ottelun tehtailemalla nopeaan tahtiin tehot 2+1, Jerry Lastusen säestäessä samoin tehoin. Päivän toista peliään pelannut Team-17 ei pysynyt naantalilaisten kolmen ketjun temmossa mukana ja ottelu ratkesi lopullisesti heti kolmannen erän alussa poikkeuksellisesti hyökkääjänä pelanneen Jukka Vallinin maaliin. Ykkösketjun komeiden osumien lisäksi ottelun näyttävintä antia olivat Herman "Hemu" Niemisen kaksi upeaa maalia, joista ensimmäiseen esityön teki koko kentän soolon esittänyt kapteeni Kasper Moilanen.

Päivän toisessa ottelussa TVA:ta vastaan SB Naantali sai todellisen unelma-alun, kun jo 70 sekunnin pelin jälkeen Kim Lundahlin ja Miikka von Weissenbergin alivoimalla syntyneen maalin jälkeen joukkue johti jo 2-0. Tämän jälkeen Naantali piti johtonsa koko ottelun ajan ja otti vakuuttavan 8-5 -voiton. Erityisen upean ottelun pelasi joukkueen kolmosketju Vallin-Roivas-von Weissenberg, joka teki peräti neljä maalia ottelun tärkeimmillä hetkillä. Hurmiossa pelannut von Weissenberg teki 2-0, 3-1 ja 5-3 -osumat, joista viimeinen katkaisi vastustajan selkärangan. Upealla työmoraalilla jälleen pelanneet Vallin ja Roivas täydensivät ketjun huippuesityksen. Erityismaininnan ansaitsee puolustuksessa Sakari Tamminen, joka tuli ensimmäisen erän lopulla loukkaantuneen pelaajavalmentaja Kultasen tilalle ja pelasi vahvan ottelun. Miika Åberg oli maalilla molemmissa otteluissa varma ja keräsi myös yleisöltä kehut. Ottelun erikoisuuksiin kuului voittomaaliksi jäänyt 6-3 -osuma, johon taiteellisen esityön teki vastustajan maalin takaa "Hemu" Nieminen vippaamalla pallon maalin ylitse maalinedustalle Joonas Ketolalle. Jostain syystä syöttöpistettä ei maaliin kuitenkaan merkitty.

Kun sarjaa on neljä ottelua jäljellä, johtaa SB Naantali sarjaa niukasti. Jäljellä olevista vastustajista (Gremlins, Reapers, SBS Masku, Bulls) Naantali voitti kuitenkin syyskierroksella vain Bullsin, joten viimeiset ottelut ovat ennalta ajateltuna hyvin hankalia ja sarjanousu siten vielä varsin kaukainen, joskin täysissä omissa käsissä oleva asia. Pelit ovat tulevina viikkoina todella harvassa kun seuraaviin kuuteen viikkoon mahtuu vain kaksi ottelua. Viimeiset ja luultavasti ratkaisevat kaksi ottelua pelataan 2.4.


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Kirvestyö Kelahaara

Naantalin Rakennuspuu Oy

Turun Osuuskauppa

Turun Lukko

Fat Pipe

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy