Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

KAUPUNKI AJOI B-POIKIEN SM-SARJAPELIT POIS NAANTALISTA
To 11.11.2010 klo 23:15

Naantalin kaupungin vapaa-aikatoimi on päätöksillään estänyt SBC Akatemian B-poikien SM-sarjan pelien pelaamisen Maijamäen liikuntahallissa. Siksi pelit on nyt siirretty Turkuun Sport Gardenille pelattaviksi.

Vapaa-aikatoimi ilmoitti syyksi estämiselle sen, että B-poikien joukkue on pelatessaan FBC Turun lisenssin alla turkulainen joukkue. Näin ollen sille ei voida myöntää salivuoroja Naantalista. Linjaus on aivan uusi, sillä aikaisemmin ei salivuorojen yhteydessä ole ollut mitään puhetta sarjalisensseistä. Käydyssä laajassa keskustelussa ei vapaa-aikatoimen linjausta saatu muutettua.

Onneksi tässäkin hyvin surullisessa episodissa pilkistää aurinko risukasan läpi. Nimittäin kyseisen B-poikien joukkueen pelaajat ovat erittäin tyytyväisiä pelien siirrosta kunnon kentälle Sport Gardeniin. Näin heidän ei tarvitse pelata Maijamäen sikaflexillä paikatulla "perunapellolla" eikä kärsiä myötähäpeää joutuessaan tuomaan vieraansa alustaltaan surkealle kentälle, jota jopa hallin omat työntekijät pitävät nykykunnossaan harrastajille vaarallisena. Liikuntahallin suurimpana käyttäjänä SB Naantali tuleekin esittämään Maijamäen hallin lattian uusimista massa- tai muovimattopintaiseksi tulevan lattiaremontin yhteydessä.


Arto Ahonen
seurakoordinaattori

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Turun Osuuskauppa

RTV

Neo

Fat Pipe Jab

Vakka-Suomen Sanomat

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy