Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

LAAKSO, NIEMI JA LIIKKANEN SB NAANTALIN KUNNIAJÄSENIKSI
La 06.11.2010 klo 19:20

Salibandy Naantali ry:n hallitus on kutsunut yhdistyksen kunniajäseniksi Lauri Laakson, Aarno Niemen ja Sami Liikkasen, jotka ovat pitkäaikaisesti edistäneet salibandyn harrastamista Naantalissa sekä olleet luomassa SB Naantalista merkittävää urheiluseuraa.

Uusille kunniajäsenille luovutettiin seuran uusi yhdistysstandardi lauantaina 6.11. Maijamäessä seuran yleisen juhlatilaisuuden ja Naisten ottelun SB Naantali – AFC Campus yhteydessä. Tilaisuudessa luovutettiin seuran standardi myös SB Naantalin aikaisemmille kunniajäsenille Tapio Leonsaarelle ja Timo Renbergille. Edesmenneen Timo Renbergin puolesta standardin vastaanotti hänen poikansa Toni Renberg.

Lauri Laakso on pitkäaikainen salibandyvaikuttaja naantalilaisessa seuratoiminnassa. Hän on toiminut mm. aikoinaan VG-salibandyjaoston puheenjohtajana, ollut perustamassa SB Naantalia, toiminut SB Naantalin ensimmäisenä puheenjohtajana ja vetänyt seuran yhden ikäkausijoukkueen pikkunassikoista aikuisiän kynnykselle. Tällä hetkellä Laakso toimii Länsirannikon salibandyakatemia SBC:n rehtorina.

Aarno Niemi on naantalilaisen juniorisalibandyn perustajia ja menestyksen rakentajia. Myös aikuisten harrastesalibandyn käynnistämisessä hän oli vahvasti mukana. Niemi on erityisesti tyttö- ja naissalibandyn naantalilainen henkilöitymä ja enemmän kuin kantava voima. Tämän lisäksi hän on ollut aktiivinen seuratoimija sekä VG-salibandyjaostossa että SB Naantalissa.

Sami Liikkanen on entinen aktiivipelaaja, joka lähes vuosikymmenen ajan on vastannut naantalilaisen harrastesalibandypuulaakin pyörittämisestä yhdessä tuomarikollegojensa Matti Lundbergin ja Jani Kaatialan kanssa. Liikkanen on ollut puulaakin vuotuinen pistehirmu ja sen henkilöitymä eli niin sanottu "ukko-pekka". Kaikkien Naantalin sählypuulaakissa hikipisaroita vuodatteneiden on syytä olla kiitollisia Liikkaselle mukavista pelihetkistä.


Arto Ahonen
seurakoordinaattori

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe

Turun Osuuskauppa

Osuuspankki

RTV

Jaycow

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy