Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

Miehet jälleen voittoon
To 04.11.2010 klo 14:50

SB Naantalin edustusjoukkue jatkoi voittoputkeaan hoitelemalla vahtolaisen Team-17:n Naantalissa lukemin 5-2. Voittomaalin iski kauden avausotteluaan pelannut Harri Malkki.

Naantali aloitti ensimmäisen erän hyvin valmistautuneena ja sai lentävän lähdön, kun Tommi Liimatainen pujotteli itsensä laukaisupaikkaan vieden joukkueen johtoon jo ensimmäisessä vaihdossa. Maali oli puolustaja Liimataiselle jo kauden neljäs. Aggressiivinen karvauspeli tuotti tulosta seuraavan kerran ajassa 4.20, kun Joonas Ketola riisti tylysti pallon itselleen vastustajan päädyssä ja Kalle Lehtinen pääsi nautiskelemaan numeroiksi 2-0. Kun vielä avauspeliään pelannut Harri Malkki viimeisteli Jarkko Huuhtasen passista 3-0-lukemat, alkoi ottelu näyttää selvältä. SB Naantali halusi kuitenkin ilmeisesti edes vähän jännitystä kotiyleisölleen ja päästi Teamin avauserän lopulla vielä maalin päähän pienistä puolustuspään virheistä johtuen.

Erätauon jälkeen Naantali iski heti kahdesti. Ensin Jarkko Huuhtanen iski kauden avausmaalinsa ja hetki tämän jälkeen ajassa 16.01 laukoi Taneli Laine puolittaisesta läpiajosta 5-2-lukemat. Tämä jäikin lopulta ottelun viimeiseksi maaliksi, kun viimeiset 29 minuuttia ottelusta pelattiin ilman ainuttakaan osumaa. Teamille tarjottiin tosin mahdollisuutta päästä peliin mukaan kahden rangaistuslaukauksen muodossa toisessa erässä, mutta maalivahti Miika Åberg hoiteli, osin tolppienkin avustuksella, molemmat rankkarit. Seuranneet alivoimat Naantali pelasi myös uhrautuvasti ilman takaiskuja ja Åberg hoiteli harvat laukaukset varmasti. Kolmas erä pelattiin ilman tilastomerkintöjä, vaikka molemmilla joukkueilla oli paikkansa kasvattaa maalisarakettaan. Lopussa Naantali pelasi viisaasti pyrkien lähinnä pitämään pallon itsellään ja varmisti näin voittonsa.

Neljästä ottelusta edustuksella on nyt kolme voittoa ja yksi tasapeli. Seuraavan kerran pelataan 13.11. Turun Kilosportissa, kun vastustajina ovat TVA ja Reapers. Ottelut alkavat klo 16 ja 18.


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Minisun

Turun Osuuskauppa

Tata Steel

Nordkalk

Liedon Säästöpankki

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy