Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

SB Naantalille täydet sarjapisteet
La 16.10.2010 klo 21:00

18 tehtyä maalia, kaksi voittoa. Siinä SB Naantalin miesten joukkueen saldo sarjakauden toisesta turnauksesta. Ponteva kaatui lukemin 2-9 ja toisessa ottelussa Yrmyjä vastaan loppulukemiksi kirjattiin 9-5. Peleissä oli paljon hyvää, paljon löytyy myös edelleen parannettavaa.

Kauden toinen ottelu Pontevaa vastaan oli etukäteen arvaamaton, koska vastustajasta ei ollut juuri mitään tietoa. Heti alusta alkaen kuitenkin näytti siltä, että tasoero oli SB Naantalin eduksi melko selvä. Ylivoimalla tehty avausmaali heti ensimmäisen erän alkuun tuuditti joukkueen kuitenkin ehkä luulemaan itsestään vähän liikoja ja toiseen erään lähdettiinkin tappioasemassa 2-1, kun hyökkäykset muistuttivat lähinnä turhautunutta puskemista vastustajan puolustusmuuriin. Toisen erän alussa kuitenkin Taneli Laineen maalilla SB Naantali sai pelin tasoihin ja tästä eteenpäin kentällä oli käytännössä vain yksi joukkue. Itseluottamus alkoi pikkuhiljaa löytyä ja Pontevan verkko heilua. Erän viimeisellä sekunnilla Kim Lundahlin maalilla tilanne vaihtui jo lukemiin 2-5 ja peli oli selvä. Lundahlin maaliin oivallisen esityön teki kulmalyönnistä pallon nopeasti liikkeelle laittanut Jarkko Huuhtanen.

Kolmannessä erässä SB Naantali kaunisteli lukemia vielä neljällä maalilla ja eniten verkkoa heilutti tehot 3+0 kerännyt Kim Lundahl. Kalle Lehtinen ja Jerry Lastunen viimeistelivät ottelussa molemmat kahdesti, tosin Jerryn ensimmäinen maali merkittiin tilastoihin Antti Kultasen tekemäksi, vaikka Lastunen pallon verkkoon laittoikin Kultasen syötöstä. Positiivista oli erityisesti joukkueen ylivoimapeli, joka käytti kaikki kolme ylivoimatilannetta hyväkseen. Muutoin pelissä oli vielä paljon parannettavaa, mutta hyvä toki on, että keskinkertaisellakin pelillä otettiin suurinumeroinen voitto. Miika Åberg maalilla pelasi vaikean ensimmäisen erän jälkeen kaksi viimeistä erää varmasti ilman takaiskuja.


Toisessa ottelussa vastassa oli Yrmyt, joka nuorella joukkueellaan antoi selvästi Pontevaa paremman vastuksen. Onneksi myös SB Naantalin oma peli oli selvästi parempaa kuin aamun ensimmäisessä ottelussa. Selvästi paremmalla pelitemmolla liikkeellä ollut Naantali takoi jo kolmannen erän alkuun mennessä lukemat 9-2, jonka jälkeen alkoi avoimien ovien päivät omassa päässä, johtuen pitkälti nuoren joukkueen liiallisesta hyökkäysinnosta. Vastustajan kavennettua melko helposti tilanteeksi 9-5 otti pelaajavalmentaja Kultanen aikalisän, jonka jälkeen pistettiin portit kiinni omalla maalilla ja lopputulos oli tuo 9-5.

Toisessa ottelussa Naantalin riveissä oli monta onnistujaa. Jarkko Huuhtasen tavoin juuri kuumetaudista toipunut Jerry Lastunen oli aivan liekeissä tehden neljä maalia. Puolustaja Tommi Liimatainen oli alati vaarallinen ja kirjautti mukavat 1+3 tehosarakkeeseensa. Konkariosaston peruspakki Jukka Vallin puolestaan löysi itsestään aivan uuden puolen hyökkäyspäässäkin alustaen kolme maalia ja ilmoittautui näin kilpailuun pistepörssin kärkisijoista. Nuoret tulokkaat Jani Roivas ja Joonas Ketola pelasivat erittäin hyvin ensimmäisen ottelun tavoin ja molemmat myös avasivat pistetilinsä. Myös Taneli Laineen otteissa oli kaivattua aggressiivisuutta. Kokonaisuudessaan ottelu lupaa hyvää jatkoa ajatellen, vaikka tekemistä etenkin puolustuspelissä on edelleen paljon.

Pelit jatkuvat 30.10. Naantalissa klo 14.30 yhdellä ottelulla, jossa vastustajana on Team-17 Vahdolta. Tuolloin SB Naantalin joukkueeseen on odotettavissa kokenut ja kova pelaajavahvistus ja toivottavasti tuolloin saadaan jalkeille täydet kolme kentällistä.


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neste Oil

Fat Pipe

Safe International

Vakka-Suomen Sanomat

Neo

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy