Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

KULTAA + KULTAA !! KAKSI ALUEMESTARUUTTA NAANTALIIN
La 17.04.2010 klo 23:30

SB Naantalin 97- ja 98-pojat järjestivät varsinaisen mitalisateen Maijamäessä lauantaina 17.4.2010. Molemmat joukkueet pelasivat itselleen Länsirannikon aluemestaruuden - seuran ensimmäiset poikajuniorien puolella!
SB Naantali onnittelee!

Sateinen lauantai iltapäivä muuttui Maijamäen hallissa SB Naantalin aurinkoisen reikäpallon voimasta illan tullen pelkäksi päivänpaisteeksi, kun ensin nuoremmat 98-pojat jatkoi voittojen tiellä aina kauden loppuun asti ja ehti niukasti hankkia nimiinsä SB Naantalin ensimmäisen poikajunnujen aluemestaruuden. Välierässä kaatui Hirvensalon Heitto ja finaalissa porilainen FBT Karhut Blues murskaavasti keskeytyksellä 13-1.

97-pojat olivatkin huomattavasti tiukemmalla matkallaan kohti kultaa. FBT Karhujen Thunder-joukkue kaatui välierässä muutamalla maalilla ja finaalissa TPS:n Dolphins Musta -joukkue piti naantalilaisia tiukoilla hyvän puolustuspelinsä ja loistavaan esitykseen yltäneen maalivahtinsa johdolla. Kirkkaimmat mitalit jäivät Naantaliin lukemin 4-3.

Samana päivänä kaksi aluemestaruuskultaa omassa kotiluolassa voitettuna on iso merkkipaalu SB Naantalin historiassa. Aikaisemmat saavutuksethan ovat aluehopeaa 92-pojille ja -pronssia 97-pojille. Samalla ilmeisesti ensimmäisen kerran poikajuniorit pystyivät yltämään menestyksellisesti parempaan saldoon kuin seuran aina hyvin menestyneet tyttöjuniorit. Tytöthän ovat jo tänä keväänä saavuttaneet E-tytöissä kultaa ja D-tytöissä hopeaa Länsirannikon ja Sisä-Suomen "yhdistetyllä" alueella.

Saavutuksen arvoa puntaroitaessa kannattaa muistaa, että vastassa olivat mm. Länsirannikon alueen liigaseurojen TPS:n ja FBT Pori / FBT Karhujen joukkueet. Näistä seuroista ei juniorisarjoihinkaan laiteta mitään harrasteryhmiä vaan tosissaan lajiin panostavia joukkueita.

Vielä kerran onnittelut molemmille joukkueille merkittävistä saavutuksistanne !


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Vakka-Suomen Sanomat

Neo

Sormat

Vakuutusyhtiö IF

RTV

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy