Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

Turpiin ja turpiin
Su 29.11.2009 klo 23:00

Jos Rauman turnaukset eivät ole tähän mennessä tarjonneet meille elämyksiä, niin myöskään Loimaan Hirvihovi ei tehnyt tarvittavaa poikkeusta. Isäntäjoukkue Loimaan Leiskua vastaan lähdetiin täysin väärällä pelityylillä ja loppulukemat olivat sitä myöten vähemmän positiiviset. 13-1 taulussa ei jätä mitään jossiteltavaa.

Taktisesti täysin penkin alle mennyt ensimmäinen ottelu onnistuttiin kuitenkin nollaamaan, kun toisessa pelissä täysin uudistetulla systeemillä oltiin jopa erittäin lähellä voittoa. Pelin hallinta oli vastustajalla, mutta pyrittiin ja päästiinkin iskemään takaisin nopeilla vastahyökkäyksillä. Muutamat hyvät 2vs1, 3vs2 hyökkäykset tyrittiin kuitenkin liialliseen hätäilyyn ja maalin makuun päästiinkin vasta toisessa erässä.

LaSa pysyi kuitenkin tiukasti 2 maalin johtoasemassa, kunnes kolmannessa erässä kirivaihde löytyi ja päästiin terävillä liikkeillä aina tasoihin asti, 4-4 tilanteeseen. SB Naantali ei kuitenkaan pystynyt hyödyntämään omia erittäin hyviä maalintekopaikkoja, vaan vastustaja kuittasi ikävästi 13 sekuntia ennen summeria. Poikkikentän syöttö löysi kuin löysikin vastapelurin lavan, joka suoraan syötöstä pamautti voittomaalin alakulmaan.

Harmittava maali ja erityisesti sen tekotapa. Koko pelin ajan vastustaja ei varmaankaan saanut yhtään täydellistä poikkaria toiselle puolelle kenttää, mutta kriittisellä hetkellä, kun oma paketti ei pysynyt tarvittavan tiiviinä, niin vastustaja rankaisi heti.

Tärkeä piste valui hukkaan, mutta tällä pelillä haastettiin erinomaisesti tämänhetkinen sarjajohtaja ja osoitettiin kuuluvamme kolmosdivariin. Seuraavat matsit käännetäänkin sitten jo voitoiksi!Varsinaisen miesten joukkueen mukana Loimaalla oli myös lähes ketjullisen verran pelaajia nykyisen SBC-akatemian B-SM joukkueesta. Virtasen veljekset latoivat maaleja jo viimeksi Raumalla ja Loimaalle saatiin junioreita jo tuplamäärä.
Joka tapuksessa erittäin hieno homma, että saadaan näitä Naantalissa salibandyoppinsa ammentaneita junioreita vähitellen mukaan myös miesten toimintaan. Jokainen sunnuntaina pelnnut pelasi ennakkoluulottomasti ja hyvällä asenteella, mikä on erityisen tärkeää.
Seuraavat ottelutulokset päivitetty:

LaSa - SB Naantali 5-4
Leisku - SB Naantali 13-1
SB Naantali - SBS Draivia 2-14
SB Naantali - Kank SB 5-5


M.P

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

HPP-Tekniikka Oy

Neo

ForSport

Turun Osuuskauppa

Mäkinen

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy