Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

LEONSAARI EI JATKA, UUSIA PELAAJIA TILALLE
Ke 30.09.2009 klo 23:00

Miesten joukkueelle tuli täytenä yllätyksenä tieto, ettei joukkueen kapteeni Rami Leonsaari jatka enää ensi kaudella joukkueen vahvuudessa. Kolme vuotta putkeen jokaisen divisioonalohkonsa pistepörssin kärjessä, tutkapari Kim Lundhalin kanssa majaillut naantalilainen salibandy-ikoni Maestro Leonsaari päätti keskeyttää salibandyuransa tällä erää.

Jo toistakymmentä vuotta ainoastaan naantalilaisia seuroja (NaSSe & SB Naantali) edustanut Leonsaari on yksi kaikkien aikojen naantalilaispelureista ellei jopa se kaikkein kovin. Viimeisien vuosien aikana Ramin läsnäololla on ollut suuri merkitys uudistuneen (uuden sukupolven) edustusjoukkueen pelilliseen kehittymiseen. Tämän kehityksen myötä Naantalissa pelataan tulevalla kaudella taas miesten kolmosdivisioonaa.

Niin peleissä kuin treeneissäkin vastustajia nöyryyttänyttä Leonsaarta tullaan kuitenkin joukkueen sisällä kaipaamaan, sillä vaikka kapteenimme nopeus ei koskaan ole ollutkaan maan huippua, niin pelisilmä ja mailankäsittelytaidot hakevat edelleenkin vertaistaan. Erittäin mukava kaveri, jonka kanssa oli helppo pelata. Tunnollinen harjoittelija ja valmentajan todellinen luottopelaaja. Miesten joukkue kiittää Ramia näistä kaikista vuosista ja toivottaa hänet tervetulleeksi takaisin koska vain. Iästä se ei ainakaan jää kiinni, sillä tällä salibandykenttien Jari Litmasella on vielä useita pelivuosia edessä!


KIITOS RAMI !!!

Jotain positiivistakin koettiin pelaajarintamalla. Viime kauden varakapteenina toiminut Kasper Moilanen perui lopettamispäätöksensä valmennusjohdon sulavalla avustuksella ja tiedolla, ettei sarjapelejä pelata, kuin Raumalla asti. Matkat Poriin saakka olisivat kuulemma olleet tuskallisen pitkiä jo niinkin vanhalle miehelle! Ensi kaudelle Kassun viereen astuu mitä todennäköisemmin joku joukkueen "keltanokista", ikuisen puolustajaparinsa Jukka Vallinin siirryttyä enemmänkin joukkueenjohtohommiin. Jukka on silti mukana treenivahvuudessa ja valmennusjohdon mukaan käytettävissä myös otteluissa.

Muutama uusikin pelaaja löysi tiensä Naantalin suuntaan. Näistä nimekkäimpänä vahvistuksena voidaan pitää AFC Campuksen miesten 1.divisioonajoukkueesta takaisin "kotiin" tullutta Antti Kultasta. Taannoin cup-ottelussa Suomen mestari SSV:nkin verkkoon maalannut Kultanen tulee varmasti saamaan ison roolin joukkueen hyökkäysketjuista. Ovela pelaaja ja todella kovan luokan vahvistus mille tahansa 3.div joukkueelle. Kokemuksellaan tuo varmasti lisäapua myös joukkueen kuvioihin ja taktisiin puoliin.

Toinenkin varsinainen paluumuuttaja saatiin, kun Petri "Pete" Kuitunen saatiin mukaan jengiin. Puolustuspään asennepelaaja on loistava esimerkki kaikille kanssapelaajille. Vammakierre on toivottavasti takanapäin ja Pete nähdään kehissä entistä murskaavampana!

Armeijan vuoksi yhden kauden missanut Hermanni "Hemu" Nieminen on myös palannut edustusjoukkueen vahvuuteen. Armeijan jälkeen huippukunnossa olevalta Hemulta odotetaan varsinkin maaleja, joita taitava hyökkääjä pystyy tekemään paikasta, kuin paikasta. Campuksen a-junnuissa toissakaudella vaikuttanut Taneli Laine liittyi joukkueeseen niin ikään armeijavuoden jälkeen. "Tane" on myöskin naantalilaistautainen pelaaja, joka on aiemmin pelannut seuran juniorijoukkueissa, tuleva kausi on hänelle ensimmäinen miesten tasolla. SB Naantalin junioreista pysyvällä siirrolla mukaan saatiin myös Vili Heino (synt.1992), joka tuo lisäkilpailua oikean laiturin tontille. Vikkelällä kaverilla menee varmasti jonkin aikaa totutella miesten peleihin, juniorisarjoissa pelattujen kausien jälkeen.

Leveyttä saatiin myös maalivahtiosastolle, kun Sunnarin Kallen kilpailijaksi SBS Wirmon II-joukkueesta saapui Jani Sainio. Wirmossa mies oli pelannut kenttäpelaajana, mutta meille hän tuli nimenomaan maalivahdiksi. Sainio on pelannut maalivahtina aiemmin TPS:n junioreissa ja SBS Maskussa. Nopea ja hyvät refleksit omaava maalivahti, joka omaa vielä todella kovan heittokäden, temperamenttinen "maalivahtiluonne"!Uusien pelaajien tiedot:


Nimi, (pelipaikka), synt.vuosi, edellinen joukkue


Jani Sainio (MV) 1985, SBS Wirmo II


Petri Kuitunen (P) 1978, VL-Team


Antti Kultanen (H) 1978, AFC Campus


Hermanni Nieminen (H) 1989, välivuosi


Taneli Laine (H) 1988, välivuosi


Vili Heino (H) 1992, SB Naantali B-jun.Viime kauden nousijajoukkueesta poistuivat: Rami Leonsaari (H), Atte Raita (H), Ilkka Isotahdon (P), Toni Kettunen (P), Iiro Törnström (MV) ---> Hämeenkadun Pyövelit (4.div).

Maalivahtikolmikkoon viime kaudella kuulunut Miika Åberg harjoittelee miesten joukkuueen mukana ja toimii tarvittaessa varamaalivahtina.


M.P
Nettivastaava

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Naantalin Energia

Vakuutusyhtiö IF

Fat Pipe

Turun Osuuskauppa

Sormat

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy