Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

Miehille voitto ja tasapeli
La 25.10.2008 klo 19:30

Yhdeksällä kenttäpelaajalla varustettu Naantalin miesten joukkue kohtasi ensimmäisessä pelissä vehmaalaisen sarjakärjen UHW-Bulls:in.
Ottelu päättyi pistejakoon lopputuloksen ollessa 4-4. Kumpikin joukkue voi varmasti olla tyytyväinen, vaikka nyt tasuri tulikin, sillä molemmilla oli omat hetkensä ja peli olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Yhdeksällä pelaajalla on vaikeaa voittaa noin kovaa porukkaa, varsinkin kun vielä annetaan vastustajalle lukuisia ylivoimamahdollisuuksia, eikä tehdä omista paikoista maalia. Silti hyvä peli koko joukkueelta, maalissa Iiro Törnström pelasi varmasti ja Naantalin viimeisistä ja tärkeistä tasoitusmaaleista vastasi Kasper Moilanen totutun näyttävään tyyliin.!

SB Naantalin pistemiehet:

Kasper Moilanen 2+0
Niko Kovaniemi 1+1
Kim Lundahl 1+1
Rami Leonsaari 0+1
Janne Laine 0+1Toisessa ottelussa vastaan asettui Pöytyän Urheilijat, mikä oli hävinnyt ensimmäisen kierroksen pelinsä juuri UHW-Bulls:ille.
Matsista 5-2 voitto Naantalille ja tärkeät 2 pojoa. Alussa vastustaja päästettiin pari kertaa maalintekoon, jonka jälkeen alettiin pelata omaa peliä ja ne tarvittavat maalit saatiin tehtyä. Taaskin viimeistelyssä lieviä ongelmia, paikkoja oli todella paljon, mutta suurin osa vedoista jäi vastustajan kassarin syliin tai maalin kehikoihin. Tuomarit hylkäsivät molemmilta joukkueilta yhdet "selvät" maalit, mutta muuten tuomarityöskentely oli varsin mallikasta koko päivän aikana. SB Naantalin maalissa pelasi Miika Åberg joka pelasi hyvän ottelun pitäen kaksi nolla-erää.

Naantali-Pöytyä ottelun pistemiehet.

Rami Leonsaari 2+1
Mikko Peltola 1+2
Jesse Suopajärvi 1+0
Kim Lundahl 1+0


Hyvät pelit koko paikalla olleelta porukalta.! Kaikki maalivahdit ovat päässeet jo aloittamaan kautensa pelien merkeissä ja jokainen on suoriutunut hyvin tehtävässään.

Seuraavaksi miehet kohtaavat sarjassa turkulaisen VL-Teamin, minkä joukossa pelaa myös naantalilaistaustaisia pelaajia. Tarkoitus on vielä välissä ehtiä pelaamaan harjoitusmatsi FBC:n kakkosporukan(3.div) kanssa ennen VL-Teamin kohtaamista.


M.P

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Vakka-Suomen Sanomat

ForSport

Liedon Säästöpankki

Turun Osuuskauppa

Jaycow

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy