Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

Matti Kaipio B- ja C-poikajuniorijoukkueiden valmennukseen
To 05.06.2008 klo 18:35

Sopimuksen mukaan Kaipio suunnittelee joukkueiden valmennusohjelmat sekä vetää huomattavan osan joukkueiden harjoituksista. Lisäksi Kaipio suunnittelee yhdessä joukkueiden toisten valmentajien kanssa taktiikat edessä oleviin otteluihin. Kummatkin joukkueet ovat jo aloittaneet valmistautumisen kauteen 2008 – 2009 tiukalla perus- ja lihaskuntoon keskittyvällä harjoittelukaudella. ”Paljon tehdään asioita nyt kelien salliessa ulkona, mutta aivan kokonaan ei missään vaiheessa jätetä salibandypallon kanssa työskentelyä.” toteaa Kaipio kesän harjoituksista.
”Sekä C- että B-junioreissa on koossa innokkaat ja taidokkaat ryhmät, joiden on hyvin harjoitellessaan ja joukkueena pelatessaan mahdollisuus yltää varsin pitkälle” jatkaa Kaipio arvoituksellisesti. Nyt tehty sopimus on yksivuotinen sisältäen myös option kaudesta 2009 – 2010.

SB Naantalin juniorityö on edelleen laajenemassa. Uusia joukkueita syntyy tulevalle kaudelle mahdollisesti jopa kolme kappaletta. SB Naantali on hiljalleen kasvattamassa omia junioreita niin, että seuran edustusjoukkueiden mahdollisuudet jatkuvaan pelaajaomavaraisuuteen olisi tulevaisuudessa turvattuna mahdollisimman hyvin. Suurimpina haasteina Naantalissa ovat juniorijoukkueiden vetäjien mukaan saamisen lisäksi asianmukaisten sisäliikuntatilojen vähäisyys etenkin nuorimmille junioreille sopivina aikoina. SB Naantali on luonut joukkueiden toimihenkilöille avuksi oman kirjallisen ohjeistuksen siitä, mitä juniorijoukkueen pyörittäminen tarkoittaa ja mitä voimavaroja se vaatii. Uskomme, että yhtenäisen ohjeistuksen avulla vetäjien tuleminen joukkuetoimintaan mukaan on jatkossa entistä helpompaa.


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Liedon Säästöpankki

ForSport

Kirvestyö Kelahaara

Rannikkoseudun Sanomat Oy

Fat Pipe Jab

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy