Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2 3 4  
  5 6 7 8 9 10 11  
  12 13 14 15 16 17 18  
  19 20 21 22 23 24 25  
  26 27 28 29 30 31    
Neo aikavaraus

 

Tukka Pöllysi Sunnuntaina
Pe 21.12.2018 klo 16:34

SB Naantalin C1-joukkueen ottelut jatkuivat viikonloppuna Naantalissa kahdella kovasti odotetulla kamppailulla, kun vieraiksi saapuivat ensin lauantaina Westend Indians Espoosta ja sunnuntaina Palloseura Turusta. Ottelu Indiansia vastaan oli jo kauden toinen kohtaaminen ja kun ensimmäinen mittelö oli päättynyt SB Naantalin niukkaan tappioon, lähti joukkue hakemaan revanssia kotikentällään. Indians oli kuitenkin alusta asti valmiimpi peliin, karvasi ahnaasti ja hallitsi hienokseltaan tapahtumia. Heimon ensimmäisen erän alussa hankkima kolmen maalin johtoasema piti lopulta loppuun asti ja kun jatkossa maaleja leivottiin tasatahtiin, kirjattiin loppulukemat vierailijalle maalein 8-11 (1-3, 3-3, 4-5).

SB Naantalin C1 on aiemminkin tällä kaudella osoittanut, että tappioista osataan ottaa opiksi ja niiden syöttämä karvas kalkki pystytään kääntämään seuraavaan otteluun voimavaraksi. Tämän sai epäonnekseen kokea sunnuntaina Naantaliin saapunut TPS. Eivät tepsineet turkulaisten juonet koko ottelun aikana, kun taas mustavalkoista vietiin koko ilta naantalilaisjoukkueen toimesta ja maaliverkkoa venyteltiin oikein urakalla Markus Tuomisen lyödessä alkutahteja murskajaisille. Tuomisen piiska sivalsi jo avauserässä reiluun 11:een minuuttiin kolme häkkiä ja kun Totti Sandberg vielä napautti hetkeä myöhemmin ylivoimalla pallon yläpeltiin, alkoi vastustajan usko pikkuhiljaa hiipua. Toisen erän ainoiksi merkinnöiksi jäivät TPS:n päivän ainokaiseksi jäänyt osuma sekä Lauri Norin erän puolivälissä laukoma 5-1 –maali. Päätöserä oli jälleen naantalilaisten ilotulitusta ja kun maalinteossa onnistuivat vielä Nico Saarinen, Ville Renfors ja Juho Raatikainen sekä toistamiseen Nori, eikä maalissa vakuuttavasti torjunut Santeri Terho ollut enää yllätettävissä, komeilivat 60 minuutin jälkeen valotaululla julmat loppulukemat 9-1 (4-0, 1-1, 4-0).

SB Naantalin osalta SM-sarja jatkuu lyhyen joulutauon jälkeen neljän ottelun vieraskiertueella, jonka ensimmäinen pysäkki on Espoossa sarjakärki Oilersin kotikaukalossa. Seuraava kotiottelu pelataan vasta 10. helmikuuta, jolloin runkosarjakin alkaa olla loppusuorallaan.


teksti Ilppo S, kuvat Ilona K

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Rannikkoseudun Sanomat Oy

Turun Osuuskauppa

ForSport

Minihinta

Neste Oil

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy